Rólunk

Az AA Labor 1990-ben alakult, Magyarországon bejegyzett, 100%-ban magyar tulajdonban levő cég. A piaci igények és lehetőségek felmérése után, elsőként kezdtünk foglalkozni labortechnikai műszerek forgalmazásával, szervizelésével, így úttörőnek számítunk a magyar piacon.  

Laboratóriumi műszerek és eszközök forgalmazására, laboratóriumok felszerelésére és műszerállományának karbantartására specializálódott. Egyedi műszerek eladásánál éppúgy, mint komplett laboratóriumok felszerelésénél vagy különböző kiírások megnyerése során vállaljuk a betanítást, karbantartást és a garancia időn túli szervizelést.  

Tevékenységünk az ipar minden területére, oktatásra, kutatásra és hatósági laboratóriumokra terjed ki az ország egész területén. Cégünk igyekezett lépést tartani az egyre jobban fejlődő laboratóriumok igényeivel úgy árustrukturában, mint szolgáltatásban. Külföldi gyártó partnereknél megállapodások, szerződések keretében a Kft elérte, hogy a kiváló minőséget piacképes ár kísérje. Több európai piacvezető gyártó cég képviseletét látjuk.  

A vevőket megrendelés alapján vagy raktárkészletből történő azonnali eladással szolgáljuk ki. Ehhez rendelkezésre áll egy nyolcszáz négyzetméteres raktár, mely lehetővé teszi a forgalom egy részének azonnali kielégítését. A minél gyorsabb kiszolgálás érdekében webáruházat is működtetünk. Az ide érkező megrendeléseket raktárról maximum két nap alatt ki tudjuk elégíteni.  

1998 óta ISO 9001 minőségirányítási rendszerben végezzük munkánkat. Minősépolitikánk célul tűzi ki ügyfeleink hosszú távú és folyamatos magas színvonalú kiszolgálását.