Asztali mérő készülékek

Alkategóriák

 • SanXin pH/vezkép.mérők Ph-DDS sorozat
  SanXin pH/vezkép.mérők Ph-DDS sorozat

  pHS-AA sorozat
  Ezek az intelligens un. egy chipes alapú készülékek kiváló teljesítményt nyújtanak gaz-daságos áron. Integrálnak egy felhasználóbarát, egyszerű kezelőfelületet, a fröccsenő víz ellen védett billentyűzetet és az egyedi nagyméretű, információkban gazdag, háttér megvilágításos multi funkciós LCD kijelzőt. Ez az előnyös árú asztali mérőkészülék ideális rutin felhasználásra laboratóriumokban, gyártó üzemekben, és iskolákban. Auto-matikus kalibrálás akár 3 pontra, automatikus puffer felismeréssel. Választható automa-tikus vagy manuális hőmérséklet kompenzáció. A készülékek normál tartozéka a képen látható elektróda tartó.
  pHS-AA-02 asztali pH/mV mérő készülék
  Standard készülék (felső kép) elektródatartóval és műanyagházas gél elektródával, mely beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik.
  pHS-AA-03 asztali pH/mV mérő készülék
  A fenti készülékkel azonos paraméterek és felszereltség plusz még a következők: az elektróda tartó beépített mágneses keverőt tartalmaz a készülék rendelkezik RS 232-es adatkimenettel nyomtató, számítógép számára normál tartozék egy számítógépes adatgyűjtő szoftver külön tartozékként a készülékhez számítógép vagy laptop rendelhető
  DDS-AA-11C asztali vezetőképesség mérő készülék
  Standard készülék komplett összeállításban mérőcellával és tartó állvánnyal. automatikus kalibráció, automatikus standard felismerés 8 standardból automatikus hőmérséklet kompenzáció automatikus méréshatár és mértékegység váltás mért érték adattárolás: 50 mért adatcsoport (sorszám, mért érték, hőmérséklet)

 • SanXin multiparaméteres készülékek MP sorozat
  SanXin multiparaméteres készülékek MP sorozat
  • Esztétikus külső, egyszerű kezelhetőség, flexibilis elektróda tartókar, intelli-gens mágneses keverő és kedvező árfekvés jellemzi ezeket az elektrokémiai készülékek legújabb, negyedik generációját.
  • A nemzetközi GLP standard-nek történő megfelelőség olyan intelligens funk-ciók kerültek kibővítésre, mint az automatikus kalibráció, automatikus hőmér-séklet kompenzáció, adattárolás belső memóriába, idő kijelzés, RS-232-es adatkimenet, setup funkció, öndiagnosztizáló rendszer stb.
  • Kiváló minőségű, profi asztali laboratóriumi készülékek.

 • pHS-AA sorozat
  pHS-AA sorozat

  Klasszikus kialakítású, intelligens készülék.

  Felhasználó barát, egyszerű kezelő felület, fröccsenő víz ellen védett billentyűzet és egyedi, nagyméretű, információkban gazdag, háttér megvilágítással rendelkező multifunkcionális LCD kijelző. A készülék ideális rutin mérésekre a laborban, a gyártósor mellett vagy az iskolai oktatásban.

  Főbb műszaki jellemzők:

  • Automatikus két pontos kalibrálás automatikus puffer felismeréssel
  • Kalibrálás után a készülék kiszámolja és a kijelzőn megjeleníti az alkalmazott elektróda meredekségi értékét
  • Hőmérséklet érzékelő alkalmazása esetén a pH érték automatikusan kompenzálásra kerül a mért hőmérsékleti érték szerint.
 • IS 128 pH-mérő készülék
  IS 128 pH-mérő készülék

  IS 128pH asztali pH-mérő hi-tech felszereltséggel

  - 5.0" színes érintő képernyős kijelző a kezeléshez, a mérési paraméterek állandó megje-lenítéséhez és a mérési eredmény kijelzéshez.
  - A paraméterek szimbólumokkal kerülnek megjelenítésre, így beállításuk rendkívül egyszerű, akár egy mobiltelefon kezelése.
  - A készülék kalibrálása teljesen automatikus, akár 5 pontra is lehetséges, automatikus puffer felismeréssel, öt előre programozott puffer készletből vagy a Felhasználó által készített pufferekből választva.
  - GLP szerinti adattárolás (2000 adatcsoport) vagy jegyzőkönyvezés az RS232-es vagy USB adatkimeneten. Folyamatos mérési üzemmód és dinamikus görbe megjelenítés.
  - Szállítási összeállítás: készülék, elektródatartó, elektróda (igény szerint választható), puffer oldatok.

  Mérési tartományFelbontásPontosság
  pH-2,00 ... 18,00 pH0,01/0,1 pH±0,01 pH
  mV±2000 mV
  0,1/1mV±0,4mV
  Hőmérséklet-5,0...+105,0°C0,1°C±0,1°C