Asztali mérő készülékek

Alkategóriák

 • SanXin pH/vezkép.mérők Ph-DDS sorozat
  SanXin pH/vezkép.mérők Ph-DDS sorozat

  pHS-AA sorozat
  Ezek az intelligens un. egy chipes alapú készülékek kiváló teljesítményt nyújtanak gaz-daságos áron. Integrálnak egy felhasználóbarát, egyszerű kezelőfelületet, a fröccsenő víz ellen védett billentyűzetet és az egyedi nagyméretű, információkban gazdag, háttér megvilágításos multi funkciós LCD kijelzőt. Ez az előnyös árú asztali mérőkészülék ideális rutin felhasználásra laboratóriumokban, gyártó üzemekben, és iskolákban. Auto-matikus kalibrálás akár 3 pontra, automatikus puffer felismeréssel. Választható automa-tikus vagy manuális hőmérséklet kompenzáció. A készülékek normál tartozéka a képen látható elektróda tartó.
  pHS-AA-02 asztali pH/mV mérő készülék
  Standard készülék (felső kép) elektródatartóval és műanyagházas gél elektródával, mely beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik.
  pHS-AA-03 asztali pH/mV mérő készülék
  A fenti készülékkel azonos paraméterek és felszereltség plusz még a következők: az elektróda tartó beépített mágneses keverőt tartalmaz a készülék rendelkezik RS 232-es adatkimenettel nyomtató, számítógép számára normál tartozék egy számítógépes adatgyűjtő szoftver külön tartozékként a készülékhez számítógép vagy laptop rendelhető
  DDS-AA-11C asztali vezetőképesség mérő készülék
  Standard készülék komplett összeállításban mérőcellával és tartó állvánnyal. automatikus kalibráció, automatikus standard felismerés 8 standardból automatikus hőmérséklet kompenzáció automatikus méréshatár és mértékegység váltás mért érték adattárolás: 50 mért adatcsoport (sorszám, mért érték, hőmérséklet)

 • SanXin multiparaméteres készülékek MP sorozat
  SanXin multiparaméteres készülékek MP sorozat
  • Esztétikus külső, egyszerű kezelhetőség, flexibilis elektróda tartókar, intelli-gens mágneses keverő és kedvező árfekvés jellemzi ezeket az elektrokémiai készülékek legújabb, negyedik generációját.
  • A nemzetközi GLP standard-nek történő megfelelőség olyan intelligens funk-ciók kerültek kibővítésre, mint az automatikus kalibráció, automatikus hőmér-séklet kompenzáció, adattárolás belső memóriába, idő kijelzés, RS-232-es adatkimenet, setup funkció, öndiagnosztizáló rendszer stb.
  • Kiváló minőségű, profi asztali laboratóriumi készülékek.

 • Standard asztali pH mérő/ PH sorozat
  Standard asztali pH mérő/ PH sorozat

  Felhasználóbarát, egyszerű kezelés. Fröccsenő víz ellen védett tasztatúra és nagyméretű, információkban gazdag, háttér megvilágítással rendelkező multifunkcionális LCD kijelző.
  A készülékek ideálisak rutin mérésekre a laborban vagy a gyártósor mellett, de kiválóan alkalmazhatóak az oktatásban is.


  • Több pontos kalibráció gombnyomásra automatikus puffer felismeréssel (max. 3 pont)
  • Választható puffer sorozat: USA (4,01; 7,00; 10,01;) vagy NIST (4,01; 6,87; 9,18;)
  • Hőmérséklet érzékelő alkalmazása esetén a pH érték automatikusan kompenzálásra kerül a mért hőmérsékleti érték szerint.
  • A kijelzőn megjelenő üzenetek segítik a készülék kezelésének megértését.
  • Komplett összeállítás: mérő készülék, puffer oldatok, elektróda állvány pH-elektródával és hőmérséklet érzékelővel.


  910-es sorozat: színes grafikus és szöveges TFT kijelző, flexibilis elektródatartó kar
  950-es sorozat: színes grafikus és szöveges TFT kijelző, multifunkcionális, flexibilis elektródatartó beépített mágneses keverővel
  9500-es sorozat: színes grafikus és szöveges TFT kijelző, multifunkcionális, flexibilis elektró-datartó beépített mágneses keverővel.
  GLP konform mérési adat kezelés: dátum és idő, minta elektróda és kezelő azonosító rögzítéssel. 5 pontos pH-kalibráció

 • Standard asztali vezkép.mérő/ EC sorozat
  Standard asztali vezkép.mérő/ EC sorozat

  Felhasználóbarát, egyszerű kezelés. Fröccsenő víz ellen védett tasztatúra és nagyméretű, információkban gazdag, háttér megvilágítással rendelkező multifunkcionális LCD kijelző. A készülékek ideálisak rutin mérésekre a laborban vagy a gyártósor mellett, de kiválóan alkalmazhatóak az oktatásban is.


  • Több pontos kalibráció gombnyomásra automatikus puffer felismeréssel (max. 3 pont)
  • Választható puffer sorozat: USA (4,01; 7,00; 10,01;) vagy NIST (4,01; 6,87; 9,18;)
  • Hőmérséklet érzékelő alkalmazása esetén a pH érték automatikusan kompenzálásra kerül a mért hőmérsékleti érték szerint.
  • A kijelzőn megjelenő üzenetek segítik a készülék kezelésének megértését.
  • Komplett összeállítás: mérő készülék, puffer oldatok, elektróda állvány pH-elektródával és hőmérséklet érzékelővel.

 • IS sorozatú pH-mérők
  IS sorozatú pH-mérők

  Rendkívül előnyös árú asztali labor készülékek a modern kor követelményeinek megfelelően: szines érintő képernyő, piktogrammos menü, egyszerű kezelés, akár egy mobil telefon kezelése. Mindezekhez megbízható működés párosul. Max. 5 pontos automatikus kalibrálás, beépített automatikus puffer felismeréssel, előre programozott puffer sorozatok értékeiből.Nagy kapacitású adattároló (500-2000 adatcsoport), Az M-log típusoknál GLP megfelelőségi funkció, folyamatos mérési mód, dinamikus görbe megjelenítés.Szállítási összeállítás: készülék, elektróda állvány, gél elektróda beépített hőmérséklet érzékelővel, pufferek, műanyag védőfólia.

 • FiveEasy és Five Easy plus sorozat
  FiveEasy és Five Easy plus sorozat

  Nagyméretű kijelzővel, logikus gombelhelyezéssel, egyszerű menürendszerrel rendelkezik
  • Az automatikus kalibráció négy előre programozott puffer sorból, F sorozatnál három, az FP sorozatnál max. 5 pontra lehetséges
  • Eltávolítható szenzortartó, amely használaton kívül a készülék oldalán tárolható
  • Készülék közvetlenül nyomtatóhoz vagy számítógéphez csatlakoztatható az RS232- vagy az USB-port segítségével (Az F20 és F30 típusok nem rendelkeznek adatkimenettel!)
  • A kompakt kialakítású, minimális munkafelületet foglal el, ideális a laboratóriumi alkalmazásokhoz. A négyszögletes, robusztus kialakítás révén a készülékek használaton kívül egymásra helyezve is tárolhatók
  • A sorozat készülékeinek méretei: 227 × 147 × 70 mm, tömege: 0,63 kg.