Mintavevők ömlesztett áruhoz

Alkategóriák

 • QuickPicker gyors mintavevő
  QuickPicker gyors mintavevő

  Ömlesztett áru mintavételezésére közvetlen a zsákból. A minta közbenső állomás nélkül, egyenesen a mintatartó flakonba kerül. Alkalmazása egyszerű, tisztítása gyors. A mintavevőn nincsenek rovátkák, szögletek vagy bemélyedések, amelyekben az ott ragadt mintamaradék a későbbi mintákat meghamisítaná. PP kivitel agresszív kémiai mintákhoz.

  Szállítás: 2db 250 ml-es falkonnal és egy tisztító kefével

 • PharmaPicker mintavevő
  PharmaPicker mintavevő

  Speciális fejlesztésű mintavevő nagy hatóanyagú, költséges és aktív porok mintavételezésére. A különböző térfogatú hegyek 0,1 ml-től 2,5 ml-ig egyszerűen és gyorsan cserélhetők.
  A mintavevő 316 jelzésű rozsdamentes acélból készült és elektro-polírozott. Minden részegység egyszerűen tisztítható és könnyen szétszerelhető. A mindenkori hegy térfogatnak megfelelő pontosan meghatározott mennyiségű mintavétel. A hosszabbító rúddal elérhet 3,5 m-es mélység.

  Szállítási összeállítás: komplett készlet hord táskában, 1 fogantyú, 1-1 hosszabbító rúd 50 és 100 cm, 2 gyűjtőhenger és 10 mintavevő hegy (a kívánt térfogatokat kérjük a rendeléskor megadni).

  Rendelhető hegyek: 0.1ml, 0.2ml, 0.3ml, 0.4ml, 0.5ml, 0.6ml, 0.7ml, 0.8ml, 0.9ml, 1.0ml, (1-es gyűjtő hengerhez), 1.25ml, 1.50ml, 1.75ml, 2.00ml, 2.25ml, 2.50ml, (2-es gyűjtő hengerhez).

  Nagyon kis mennyiségek vételezésére

 • SiloBohrer mintavevő
  SiloBohrer mintavevő

  Speciális fejlesztés siló-járművekből való mintavételhez.
  Ömlesztett áruk nagy távolságba történő szállításakor (kamionban, vasúti kocsiban stb.) szétválás léphet fel az anyagban. Ha csak a felületről történik a mintavétel az eredmény nem reprezentatív.
  A SiloBohrer segítségével a mélyebb rétegekből történhet a mintavétel. A mintavevő manuálisan kerül betekerésre az anyagba és csak a kívánt mélységben nyitjuk ki a mintavételi kamrát.
  A hosszabbító rúd használatával maximálisan 3 m-es mélység érhető el.

 • Milky mintavevő
  Milky mintavevő

  Tejpor mintavevő rozsdamentes acélból.
  Speciálisan tejpor mintavételezéshez kifejlesztett, EN ISO 707 és az IDF 50C:1995 szabvány szerinti eszköz. A mintavevőt beszúrva a zsákba, az a félig nyitott csőben gyűjti össze a tejpor mintát. Beszúró mélység 385 mm.

 • Easy Sampler mintavevő
  Easy Sampler mintavevő

  Újszerű kialakítású mintavevő mindenféle típusú ömlesztett anyagokból gyors és egyszerű mintavételhez.
  A minta ürítése nagymértékben leegyszerűsödött és a mintavevő csúcson át történik.
  Előnye, hogy szétszedés nélkül üríthető a minta közvetlenül a mintatartóba, pl. kevert minták készítésénél.

  A mintavevő anyaga teljes egészében rozsdamentes acél V4A.

 • Tubus mintavevő
  Tubus mintavevő

  Nagy szemcsés kb. 1 cm átmérőjű ömlesztett áruhoz. Ezzel lehetséges pl. mogyoró mintavételezése a zsák egy célzott részéből.

 • StickProof gyógyszeripari mintavevő
  StickProof gyógyszeripari mintavevő

  V4A 1.4404 típusú rozsdamentes acélból. A különösen vékony hegy könnyen és mélyen beszúrható a zsákba. A minta a kifolyóvégnél közvetlen a minta tartó tasakba tölthető. A tasak egy stabil szorító kapocs segítségével rögzíthető. Két méretben rendelhető.

 • Schürfstecher mintavevő
  Schürfstecher mintavevő

  Speciális mintavevő olyan porokhoz és granulátumokhoz, amelyek nem ömlenek szabadon. A minta egy vágó él segítségével kerül a zárható belsőcső részbe továbbításra.
  A csúszó PTFE elválasztóknak köszönhetően a mintavételi zóna mélységek szerint elkülöníthető. A zónák nagysága a csúsztatható PTFE elválasztókkal állítható. A mintavevő anyaga rozsdamentes acél V4A és PTFE.

 • SiloPicker mintavevő
  SiloPicker mintavevő

  Ömlesztett anyagokhoz nagyobb mélységből.

  A hosszabbító rúd használatával 3,5 m mélységből is lehetséges a mintavétel. A beszúrási mélység függ az anyag sűrűségétől. Standard hossz: 1 m.

 • MicroSampler mintavevő
  MicroSampler mintavevő

  Kismennyiségű porokhoz, sterilizálható.

  Speciális kialakítású, kis mennyiségek mintavételezésére. 0.2, 0.5, 1.0, 2.0, 5.0 és 10 ml térfogatú minta vehető egyszerűen, gyorsan és tiszta módon különböző mélységekből, zsákokból vagy tartályokból.
  A mintavevő hegye (fej egysége) cserélhető. Ez teszi lehetővé a különböző térfogatok mintavételét.

  A mintavevő anyaga V4A rozsdamentes acél, mely rendkívül könnyen tisztítható

 • Mintavevő flakon a QuickPicker-hez
  Mintavevő flakon a QuickPicker-hez
 • MicroDispo mintavevő
  MicroDispo mintavevő

  Akciós ár raktárkészlet erejéig!

  Kis mennyiségű (10ml) minták vételére alkalmas.  Főleg a gyógyszeriparban fordulhat elő, hogy kis mennyiségű minta szükséges a vizsgálathoz. Ezzel az egyszer használatos mintavevővel folyékony porokból és kis szemcsenagyságú anyagokból precízen és célzottan lehet mintát venni.


  -    ergonomikus fogantyúval rendelkezik
  -    anyag: HDPE
  -    átm.: 21mm