Inkubátorok

Alkategóriák

 • Faithful Inkubátor DH sorozat
  Faithful Inkubátor DH sorozat

  A DH sorozat készülékei kiváló minőségű standard inkubátorok.
  A felépítés és a mechanikai kialakítás hasonló a bemutatott GP sorozat készülékeivel, de itt a korszerű
  mikro computeres vezérlő egység az ajtóba került beépítésre.
  Ventilátor nélküli kivitel, nagyméretű digitális kijelző időzítő (timer) és túlfűtés elleni funkcióval.
  Az inkubátorok kialakításának megfelelően külön belső üvegajtó került beépítésre

 • Memmert inkubátorok I-Sorozat
  Memmert inkubátorok I-Sorozat

  A Memmert cég legújabb inkubátor sorozat mechanikai felépítésében megegyezik a U sorozatú szárítószekrényekkel, de természetesen működési hőmérséklet tartományuk az inkubátoroknak megfelelően a környezeti hőmérséklettől 80°C-ig tart.

  Főbb műszaki jellemzők:
  Nagy felbontású, színes TFT grafikus kijelző nagy érzékenységű érintőképernyővel a funkció választáshoz. Beállítható paraméterek: hőmérséklet, ventilátor fordulatszám, szellőzőnyílás vezérlés és program idő. 4 vezetékes Pt100-as érzékelő DIN szerint. Hátoldali Ethernet csatlakozó az adatok kiolvasására. Beépített adatgyűjtő (Datalogger) funkció min. 10 évre megfelelő tárolókapacitással. Kettős túlfűtés elleni védelem: elektronikus hőmérséklet figyelés beállítható túlfűtési hőmérséklettel és DIN 12880 szerinti mechanikus hőmérséklet határoló.
  A készülékek rendelhetők dupla (TwinDISPLAY) kijelzős változatban is.

 • Memmert inkubátor IPP-Sorozat
  Memmert inkubátor IPP-Sorozat

  IPP sorozat Peltier rendszerű temperálással

  Hőmérséklet tartomány: 0°C … +70°C (belső világítással +10°C … +40°C).
  A korszerű Peltier technika segítségével a hűtés-fűtés egyszerű, rendkívül precíz és főleg energia takarékos a kompresszoros technológiával szemben. A hűtőközeg-mentes rendszer a klímavédelem szempontjából is 100%-os, hiszen nincsen szennyezőanyag kibocsátás. A nagyméretű kompresszor elhagyása a mindenek előtt helyet és zajtalan működést biztosít a laborban. Mivel a hűtés technológia mozgó alkatrész nélküli (kivétel a gyors energia közlést és optimális hőmérséklet eloszlást biztosító Peltier elemre integrált ventilátor) a készülék belső tere vibrációmentes. A rendszer másik előnye, hogy nincsen páralecsapódásból adódó kondenz víz képződés (a hűtési rendszer teljesen zárt).
  A sorozat mechanikai felépítése és kezelési felülete azonos a előzőekben fentiek-ben bemutatott inkubátorokéval vagy szárítószekrényekével.
  A készülékek rendelhetők dupla (TwinDISPLAY) kijelzős változatban is.

 • Faithful inkubátor WPL sorozat
  Faithful inkubátor WPL sorozat

  A WPL sorozat szekrényei természetes légkeveréssel rendelkeznek (ventilátor nélküli kivitel), így széles körben alkalmazhatóak a napi rutin feladatokelvégzésére.
  Standard kialakítású mechanikai felépítés: álló kivitel, hidegen hengerelt acél lemez ház elektrosztatikus porszórással festve, manuálisan állítható szellőzőnyílás a készülék tetején, a belső kamra kiváló minőségű tükrös felületű rozsdamentes acél, a polcok helyzete több pozícióban állíthatók.
  A készülékek ajtaja rendelkezik a megszokott dupla üvegezésű betekintő ablakkal.

  A vezérlő elektronika mico-computeres szabályzó időzítés (timer), túlfűtés elleni védelem funkcióval, valamint nagy méretű LCD képernyővel rendelkezik.