Katalógus

Rendelkezésre állás
Láb- és Kézi pumpák

Alkategóriák

 • Bürkle Pump-it kannapumpák
  Bürkle Pump-it kannapumpák

  Pump-it Bürkle® kannapumpa
  műanyag ballonok és 60 liter alatti kis hordók gyors és tiszta leürítéséhez került kialakításra. Egy kézi működtetésű dugattyú segítségével túlnyomás alakul ki a tartályban, amely aztán kinyomja a folyadékot onnan.
  20°C-on legfeljebb 1500 cps viszkozitású folyadékokhoz használható. A pumpa menete 64 mm Ø (BSI) tartályokra illeszkedik. Menetes közdarabok rendelhetők a leggyakrabban használt tartályokhoz. Alkalmazásával csepegés nélküli, pontos adagolás érhető el.
  Viton® tömítésekkel savakhoz, bázisokhoz és petrokémiai anyagokhoz használható.

  Szállítási telj.: 6 l/min
  Bemerülés: 100 cm

 • Bürkle Oldószerpumpák
  Bürkle Oldószerpumpák

  Szerves oldószerek és aroma anyagok leürítéséhez. Illeszkedik minden általános laboratóriumi 10 és 25 literes rozsdamentes acélhordóhoz R2"-os finom menetes csatlakozóval. A pumpa gáztömör és teljesen lezárható két golyóscsappal. A folyadékkal érintkező részek rozsdamentes acélból, a tömítések vitonból (FPM) készülnek. Figyelem! Gyúlékony folyadékok leürítésénél a hordót és a pumpát le kell földelni! Használjunk antisztatikai készletet.

 • OTAL lábpumpa
  OTAL lábpumpa

  OTAL lábpumpák
  Egyszerű kezelés, mindkét kéz szabad a letöltésnél. Nagyon jó szállító teljesítmény a nagy térfogatú láb-légzsáknak köszönhetően. Univerzális dugó a 30-70 mm közötti tartály nyílásokhoz.
  OTAL lábpumpák PP szállítócsővel
  Ellenállnak gyenge savaknak, lúgoknak, oldószereknek és tisztítószereknek, nem állnak ellen kémiai fehérítő vegyszereknek.
  Lábpumpák PVDF szállítócsővel
  Különösen savakhoz és lúgokhoz, de nem alkalmasak erősen oxidáló savak és lúgok esetében.
  Lábpumpák rozsdamentes acél szállítócsővel
  AIII osztályba sorolt nehezen gyulladó folyadékokhoz (savakhoz nem használható).

 • OTAL Kézipumpa PP
  OTAL Kézipumpa PP

  OTAL kézi pumpák
  Különösen kompakt kialakítású, helytakarékos pumpa, jó szállítási teljesítmény. Univerzális dugó a 30-70 mm közötti tartálynyílásokhoz.
  OTAL kézi pumpák PP szállítócsővel
  Ellenállnak gyenge savaknak, lúgoknak, oldó- és tisztítószereknek, nem állnak ellen kémiai fehérítő vegyszereknek.
  Kézi pumpák PVDF szállítócsővel
  Különösen ajánlott savakhoz és lúgokhoz, de nem alkalmasak erősen oxidáló savak és lúgok esetében.
  Kézi pumpák rozsdamentes acél szállítócsővel
  AIII osztályba sorolt nehezen gyulladó folyadékokhoz (savakhoz nem használható).

 • Bürkle mini vegyszerpumpa
  Bürkle mini vegyszerpumpa

  Mini vegyszerpumpa
  A mini vegyszerpumpa egy kiváló minőségű kézi pumpa kis tartályokhoz, laborüvegekhez és kannákhoz, 5 literes térfogatig. Megbízható vegyszer és gyúlékony folyadékok töltéséhez, adagolásához. A biztonságos használat érdekében, a pumpa egy nyomás kiegyenlítő szeleppel van ellátva amely megvéd a túlnyomástól.
  A belső rész PTFE és rozsdamentes acél anyagokból készül ami kiváló kémiai ellenállóképességet eredményez. Az önzáró kifolyócsap automata stop funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a folyadék precíz adagolását cseppmentesen. Adapterek igény szerint rendelhetők: GL45-S40, GL45-GL38, GL45-GL32. Normál tartozékok: GL 45-ös csatlakozó menet,PTFE cső 0.4 m (6x8 mm), 2 m-es földelő kábel

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 36