Asztali refraktométerek

Alkategóriák

 • Optech ABBE rendszerű refraktométerek
  Optech ABBE rendszerű refraktométerek

  A műszaki adatokért kérjük, nyissa meg a csatolt dokumentumot!
  RMT asztali refraktométer

  Vizuális ABBE rendszerű labor-refraktométer folyékony, szilárd, képlékeny és por állapotú minták precíz méréséhez.
  A törésmutató és a brix skála leolvasását optikai rendszer biztosítja kiváló háttér fényességgel és optimális törésvonal kontraszttal. A felső prizmarész kényelmesen szélesre nyitható, ami a minta könnyű behelyezését szolgálja, ezenkívül a prizma rendelkezik még a fény-kizáráshoz eltolható fedőlappal, és a temperáláshoz csőcsonk csatlakozásokkal. A beépített üveghőmérő segítségével 0-70°C között végezhetünk manuális hőmérséklet korrekciót. A nézőke lencséje (okulár) élesíthető. A készülék epoxy lakkozott festése különösen jól ellenáll a vegyszereknek és a mechanikai igénybevételnek.
  Szállítási összeállítás: készülék, beállítást ellenőrző üvegprizma, kis flakon monobrómnaftalin, üveghőmérő, műanyag porvédő, fadobozos csomagolás.
  RMI asztali refraktométer
  Belső skála megvilágítással rendelkező, vizuális ABBE rendszerű precíziós refraktométer magas hőmérsékletű folyadék, szilárd, képlékeny és por alakú minták méréséhez. Nagy prizma (6 cm2) eltolható fedővel. A brix skála és a törésmutató leolvasását optikai rendszer biztosítja, a beépített megvilágító rendszer intenzív fényt ad. A nézőke lencséje élesíthető. Termosztáláshoz csőcsonk csatlakozók. Epoxy lakkozott festés különösen jól ellenáll a vegyszereknek és a mechanikai igénybevételnek. A beépített üveghőmérővel 0100 °C között végezhetünk manuális hőmérséklet korrekciót.
  Szállítási összeállítás : készülék, beállítást ellenőrző üvegprizma, kis flakon monobrómnaftalin, tartalék izzó 6V 5W, műanyag porvédő.

 • ABBE Asztali refraktométer AR4
  ABBE Asztali refraktométer AR4

  Asztali refraktométerek AR 4 A. Krüss

  Hagyományos felépítésű ABBE refraktométer, ahol a mért értéket az okuláron keresztül lehetséges leolvasni. Ez a készülék azonban rendelkezik beépített belső LED megvilágítással, melynek hullámhossza 589 nm. A LED élettartama több, mint 100 000 üzemóra. A készülék másik jellemzője a prizma hőmérsékletének mérése és kijelzése digitális formában a ház talpába beépített kijelzőn keresztül.

  A prizma termosztálásához csőcsonkok állnak rendelkezésre. Mérési tartomány: 1,300-1,700 nD és 0-95%Brix