Hőlégsterilizálók

Alkategóriák

 • Memmert hőlégsterilizátorok S sorozat
  Memmert hőlégsterilizátorok S sorozat

  Az orvostudomány feladata az élet védelme és megóvása. Ehhez azonban a gyó-gyításban alkalmazott eszközök fertőtlenítése nem mindig elegendő. A Memmert cég legújabb hőlégsterilizátorai a beállított értékektől függő program lefutásukkal, lehetővé teszik a megfelelő sterilizálási idő biztosítását és ezzel még a nagy ellen-álló képességű mikroorganizmusok teljes megsemmisítését is. A készülékek teljesítik az orvosi műszerekre vonatkozó nemzeti és nemzetközi előírásokat és problémamentesen validálhatóak.
  Az eszközök és edények pontosan végrehajtott hőkezelése a sterilizáció alkalmá-val életeket menthet meg. Ezt garantálja a készülékekbe épített SetpointWait funkció vagyis, hogy a tényleges sterilizálás idő csak a beállított hőmérséklet kiegyenlített elérése után kezdődik.

  Főbb műszaki jellemzők:

  • Nagy felbontású, színes TFT grafikus kijelző nagy érzékenységű érintőképernyővel a funkció választáshoz
  • Beállítható paraméterek: hőmérséklet, ventilátor fordulatszám, szellőzőnyílás vezérlés és program idő.
  • 4 vezetékes Pt100-as érzékelő DIN szerint
  • Hátoldali Ethernet csatlakozó az adatok kiolvasására. Beépített adatgyűjtő (Datalogger) funkció min. 10 évre megfelelő tárolókapacitással.
  • Kettős túlfűtés elleni védelem: elektronikus hőmérséklet figyelés beállítható túlfűtési hőmérséklettel és DIN 12880 szerinti mechanikus hőmérséklet határoló.

  Mechanikai kialakítás:

  • Belső tér: rozsdamentes saválló nemesacél (1.4301) mélyhúzással kialakítva, könnyen tisztán tartható és cseppenő víz ellen védett.
  • A külső burkolat karcmentes, strukturált nemesacél (1.4301), a hátsó fal horganyzott acél.
  • Négy készülék láb, a 450 és 750-es méret görgő és rögzíthető lábakkal rendelkezik.
  • Elektromos csatlakozás: 230 V (±10%) 260-as modell méretig, a két nagy méret 400V 3 fázis N (CEE aljzat, 16A változat).

  A készülékek rendelhetők dupla kijelzős változatban is. Itt a készülékek szabadabban programozhatók, dupla Pt100-as hőmérséklet érzékelő kerül alkalmazásra, USB adatcsatlakozó áll a kezelő rendelkezésére és többszörös túlfűtés elleni védelem került beépítésre. Igény esetén szíveskedjen ajánlatot kérni.

 • Faithful hőlégsterilizáló
  Faithful hőlégsterilizáló

  A GX sorozat szekrényei hőlégsterilizálási művelet elvégzésére készülnek.

  Főbb jellemzői azonosak az álló szekrények tulajdonságaival: hidegen hengerelt acél lemez ház elektrosztatikus porszórással festve, manuálisan állítható szellőzőnyílás a készülék tetején, a belső kamra kiváló minőségű tükrös felületű rozsdamentes acél, a polcok helyzete több pozícióban állítható. A készülékek ajtaja rendelkezik a megszokott dupla üvegezésű betekintő ablakkal.

  A felfűtés vezérlő elektronika PID micro-computeres szabályzó, időzítés (timer) és túlfűtés elleni védelem funkcióval, valamint nagyméretű LCD képernyővel.
  A levegő keringetésre beszerelt ventilátor fordulatszáma szabályozható (kivéve a 230 literes modellt). Opcionálisan rendelhető RMB 800 típusú multi szegmens vezérlő egység valamint printer.