Hordópumpák, Folyadék kiemelő

Alkategóriák

 • PTFE Ultrarein Hordópumpa
  PTFE Ultrarein Hordópumpa

  Az ideális megoldás nagytisztaságú folyadékok szállítására. A folyadékkal érintkező PTFE és FEP teflon anyagból készült részek univerzálisan kitűnő kémiai ellenálló képessége lehetővé teszi, hogy még az olyan folyadékok is letölthetők legyenek (az elemi fluor kivételével), melyek a hagyományos műanyagokat, mint a PP vagy a PVC, megtámadják. A kifolyócső elzárócsapja megakadályozza az egészségre veszélyes gőzök kilépését és megállítja a csepegést.

  Fix illesztésű kifolyócső PTFE/Teflon® záró csappal, csavarmenetes csatlakozás szabványos hordókhoz, minden szelep kemény PTFE-ből készül.

  Szállítási telj.: 300 ml/nyomás
  Cső átm.: 32 mm
  Bemerülés: 95 cm

 • Gáztömör hordópumpa
  Gáztömör hordópumpa

  Gáztömör hordópumpák

  Megakadályozzák a veszélyes, egészségre ártalmas vagy kellemetlen illatú gázoknak a légtérbe történő kilépését a folyadékok lefejtése közben. A képződő gáz azonnal visszavezetésre kerül az eredeti tartályba. Ezeknek a pumpáknak az alkalmazása során a lefejtéskor fellépő veszélyes gőzök kilépése teljes mértékben megakadályozható, ezzel a munkafolyamat biztonsága lényegesen növelhető.

   

  Gáztömör PP hordópumpa

  A folyadékkal érintkező részek PP vagy lágy PVC (cső). Fokozatmentesen kihúzható szívócső 40-67 cm-es hordó mélységig. Szállítási teljesítmény kb. 200 ml nyomásonként. Kétféle adapter a csatlakozáshoz.

   

 • Folyadék kiemelö
  Folyadék kiemelö

  Folyadék kiemelő

  Könnyen használható eszköz vízszerű folyadékok magasabb helyen lévő tartályból alacsonyabb helyen lévő tartályba történő gyorsátfejtésére A szifon-elv alapján működik, a folyadékáramot csak az első lépésnél kell beindítani.

   

 • PP hordópumpa
  PP hordópumpa

  PP hordópumpa:

  Alkalmazása lehetővé teszi folyadékok gyors, költségtakarékos leürítését hordókból, ballonokból és tartályokból. A PP jó kémiai ellenálló képességének köszönhetően savak, lúgok és agresszív tisztítószerek is átfejthetők velük.

  Kétféle kifolyó csővel rendelhetők, melyek biztonságos kitöltést tesznek lehetővé. Egy mélyen elhelyezkedő fenék visszacsapó szelep biztosítja a folyadék maradványok alapos eltávolítását a hordóból. Bemerülő cső átmérője: 32 mm.