Memmert inkubátorok

Alkategóriák

  • Memmert inkubátorok I-Sorozat
    Memmert inkubátorok I-Sorozat

    A Memmert cég legújabb inkubátor sorozat mechanikai felépítésében megegyezik a U sorozatú szárítószekrényekkel, de természetesen működési hőmérséklet tartományuk az inkubátoroknak megfelelően a környezeti hőmérséklettől 80°C-ig tart.

    Főbb műszaki jellemzők:
    Nagy felbontású, színes TFT grafikus kijelző nagy érzékenységű érintőképernyővel a funkció választáshoz. Beállítható paraméterek: hőmérséklet, ventilátor fordulatszám, szellőzőnyílás vezérlés és program idő. 4 vezetékes Pt100-as érzékelő DIN szerint. Hátoldali Ethernet csatlakozó az adatok kiolvasására. Beépített adatgyűjtő (Datalogger) funkció min. 10 évre megfelelő tárolókapacitással. Kettős túlfűtés elleni védelem: elektronikus hőmérséklet figyelés beállítható túlfűtési hőmérséklettel és DIN 12880 szerinti mechanikus hőmérséklet határoló.
    A készülékek rendelhetők dupla (TwinDISPLAY) kijelzős változatban is.

  • Memmert inkubátor IPP-Sorozat
    Memmert inkubátor IPP-Sorozat

    IPP sorozat Peltier rendszerű temperálással

    Hőmérséklet tartomány: 0°C … +70°C (belső világítással +10°C … +40°C).
    A korszerű Peltier technika segítségével a hűtés-fűtés egyszerű, rendkívül precíz és főleg energia takarékos a kompresszoros technológiával szemben. A hűtőközeg-mentes rendszer a klímavédelem szempontjából is 100%-os, hiszen nincsen szennyezőanyag kibocsátás. A nagyméretű kompresszor elhagyása a mindenek előtt helyet és zajtalan működést biztosít a laborban. Mivel a hűtés technológia mozgó alkatrész nélküli (kivétel a gyors energia közlést és optimális hőmérséklet eloszlást biztosító Peltier elemre integrált ventilátor) a készülék belső tere vibrációmentes. A rendszer másik előnye, hogy nincsen páralecsapódásból adódó kondenz víz képződés (a hűtési rendszer teljesen zárt).
    A sorozat mechanikai felépítése és kezelési felülete azonos a előzőekben fentiek-ben bemutatott inkubátorokéval vagy szárítószekrényekével.
    A készülékek rendelhetők dupla (TwinDISPLAY) kijelzős változatban is.