Vízfürdők

Alkategóriák

 • GFL rázós vízfürdők
  GFL rázós vízfürdők

  Rozsdamentes kivitel. Hőmérséklet szabályozási tartomány: szobahőmérséklet felett +5ºC-tól +80ºC-ig. Hőmérséklet kijelzés: 1083 típusnál analóg, 1086 és 1092 típusoknál digitális.
  Üzembiztos működés, hosszú élettartamú beépített fűtőelem. Egyenletes hőmérséklet eloszlás. Kettős túlfűtés elleni védelem: a beállított termosztálási hőmérséklettel együttfutó, valamint vízhiány esetén a fűtőszálat védő.
  A rázási frekvencia folyamatosan állítható 10 - 250 fordulat/perc tartományon belül. Terhelés független rázás. A 1086 és 1092 típusoknál digitális rázási frekvencia kijelzés.
  Belső méret: 450 x 300 x 210 mm
  Hasznos belmagasság: 145 mm
  Rázási amplitúdó: 22 mm, körkörös mozgásnál: 14 mm
  Időbeli hőmérséklet konstans: ±0,5 K.

 • GFL férőhelyre osztott vízfürdők
  GFL férőhelyre osztott vízfürdők

  Vízfürdő Gőzölős, férőhelyre osztott vízfürdő lombikok, főzőpoharak számára.
  Működési hőmérsékleti tartomány: szobahőmérséklet felett 5°C-tól forráspontig.
  Analóg termosztátos hőmérséklet szabályozás túlfűtés elleni védelemmel. Rozsdamentes kivitel, beépített vízszintszabályozó. A felrakó hely átmérőjének változtatását leszedhető műanyag gyűrűkészlet biztosítja.

  Parafinfürdő Speciális fürdő patológiai, klinikai és bakteriológiai laboratóriumok számára. Pontos hőmérséklet szabályzás (±0,5 K) és egyenletes fűtés. A feketére eloxált alumínium fürdőben jól láthatók a minták. A kényelmes és biztonságos munkát előnyösen biztosítja a készülék alacsony, mindössze 100 mm magassága, a fürdő mélysége 60 mm. Hőmérsékleti tartomány: max. 80°C-ig.

 • GFL vízfürdők
  GFL vízfürdők

  Mikroprocesszoros hőmérséklet szabályzóval (PI), digitális hőmérséklet beállítás-sal és kijelzéssel rendelkező, rozsdamentes kivitelű készülékek. a hőmérséklet beállítás és kijelzés 0,1ºC-os lépésekben történhet. A vízálló fóliatasztatúrán ke-resztül a hőmérséklet beprogramozása gyors és egyszerű, két gomb egyidejű meg-nyomásával lehetséges. Ez egyben jól akadályozza a beállított érték nem kívánt elállítását.
  A készülékek kettős túlfűtés elleni védelemmel rendelkeznek. Az egyik a beállított hőmérséklettel együttfutó elektronikus védelem, a termosztálni kívánt minták megvédésére szolgál. A másik az esetleges vízhiány esetén a fűtőszálat védi a tönkremeneteltől.
  Az elektronikus funkció figyelő rendszer lehetővé teszi, hogy üzemzavar esetén a kijelzőn megjelenik a hiba valószínű oka. A fűtőszál, a vízfürdő rész, a tető valamint az összes vízzel érintkező rész rozsdamentes acélból készült. A hátoldalon beépített leeresztő csap található.
  A lehajtható tető belső részén kialakított ív megakadályozza az esetleges deformálódást és a pára vissza-csöpögést a behelyezett mintákra.
  A készülékek kiváló minősége és a megfelelő, gyors reagálású szerviz biztosítja a hosszú élettartamú üzembiztos működést.
  Működési hőmérséklet tartomány: szobahőmérséklet felett 5ºC-tól 99,9ºC-ig

 • Memmert vízfürdők -olajfürdők
  Memmert vízfürdők -olajfürdők

  A Memmert termosztátokból ismert fűtési koncepció megtalálható a vízfürdőkben is. Teljes nemesacél burkolat és kádtér. Víztől védetten, de még így is közel a temperálandó közeghez, a fűtés mélyen húzott és könnyen tisztíthatók bordában található. Az aljzatban és az oldalfalakban elhelyezett fűtőelemek miatt, a temperáló közeg természetesen keveredik, így biztosít egyenletesebb hőmérséklet eloszlást a fürdőben.

  Basic szabályozás: A Basic osztály a standard vízfürdő feladatokhoz ajánlott. Egy elektronikus PID folyamat szabályzás állandó teljesítmény illeszkedéssel és integrált öndiagnosztikai rendszerrel biztosítja, hogy a beállított hőmérsékletet a vízfürdő elérje és azt pontosan meg is tartsa.
  • Hőmérséklet tartomány: 10°C … 95°C és forralási fokozat
  • Hőmérséklet ingadozás (időben): < ±0,5°C; 95°C mellet
  • Kettős túlfűtés védelem
  • Programozható digitális időzítés (1 perc … 99 óra 59 percig) a késleltetett programindításhoz és hőntartási idő megadásához
  • Vizuális riasztás, amint a hőmérséklet a beállítottat 10°C-al meghaladja, és ha a szabályzó kikapcsolja a fűtést

  Excellent-szabályozás: Az olyan alkalmazásokhoz, ahol a hőbiztonság magasabb szintjét kell teljesíteni a vízfürdővel, az Excellent osztályú vezérlés ajánlott. Egy multifunkcionális, fuzzy-támogatásos PID folyamat szabályzó, állandó teljesítmény igazítással és integrált öndiagnosztizáló rendszerrel, abszolút megbízható hőmérséklet szabályzást és nagyfokú folyamat biztonságot nyújt.
  • Hőmérséklet tartomány: 10°C (WPE 45-nél 5°C)… 95°C és forralási fokozat
  • Hőmérséklet ingadozás (időben): < ±0,25°C
  • Háromszoros túlfűtés védelem
  • Kalibrálási lehetőség a szabályzón
  • Programozható digitális időzítés (1 perc … 999 óráig), a késleltetett programindításhoz és hőntartási idő megadásához. Továbbá beállítható a kívánt hőmérséklet eléréséhez igazodó kikapcsolás is.
  • Vizuális riasztás és akusztikus jelzés túlfűtés esetén valamint alacsony folyadékszint esetén is.
  • Keringető pumpa csak a WPE45 típushoz a jobb hőmérséklet homogenitás elérése érdekében.

  WNB típus: vízfürdő basic vezérlővel
  WNE típus: vízfürdő excellent vezérlővel

  Az olajfürdők technikai felépítésükben megegyeznek az Excellent vezérlésű vízfürdőkkel, kibővített hőmérséklet tartománnyal.

  A fenti termékekhez a tető külön rendelendő!

 • Butyrométer vízfürdők
  Butyrométer vízfürdők

  Rozsdamentes acél kád és burkolat. Kádon kívüli fűtés. Túlfűtés elleni védelem. Maximális fűtési hőmérséklet 100°C-ig.

  WB 436-A: analóg hőmérséklet beállítás (fokozatmentes), hőmérséklet kijelzés hőmérővel, termosztát-hőmérséklet szabályozó.
  WB 436-D: digitális hőmérséklet kijelzés (aktuális), digitális hőmérséklet beállítás, Pt 100-as hőm. érzékelő, beépített időzítő: 1...99 perc, akusztikus jelzéssel.

 • Medingen vízfürdők MWB
  Medingen vízfürdők MWB

  Mikroprocesszoros PID-vezérlésű vízfürdők időzítővel és LED kijelzővel.
  Kíméletes melegítést biztosítanak kedvező hőmérséklet konstanssal. A vízfürdők kádja és a fedél nemesacélból készül. A fűtőtest a fenéklemezen van, és egy perforált lemez fedi, ezért alkalmas alacsony folyadékszint használata mellett is. A zárócsavarral ellátott kifolyó lehetővé teszi a vízfürdő teljes leürítését.
  A MWB2 vízfürdőnek kerek nyílása van, amit egy lapos tetővel lehet lefedni. A MWB5 - MWB80 vízfürdőkhöz ferde tető tartozik.
  I. osztályú védelem DIN 12876 szerint, szárazra futás ellen védett.
  Működési hőmérséklet tartomány: 25ºC-tól 100ºC-ig.
  Időbeni hőmérséklet konstans: ±0,2 K.

  A vízfürdők tartozékaihoz kattintson ide.

 • Medingen vízfürdő MSB 20
  Medingen vízfürdő MSB 20

  Az MSB 20 rázós vízfürdő kialakítása megegyezik a fent leírtakkal, azonban további kiegészítője egy tartólap Erlenmeyer lombikok rögzítéséhez.
  Rázási frekvencia: 20 - 200 ford/perc között állítható, 16 mm kitéréssel.

  A vízfürdők tartozékaihoz kattintson ide.

 • Tartozékok Medingen vízfürdőkhöz
  Tartozékok Medingen vízfürdőkhöz

  .

 • Tartozékok Memmert vízfürdőkhöz
  Tartozékok Memmert vízfürdőkhöz

  Tartozékok

  Rázófeltét rendelhető vízfürdőkhöz, melyen a rázási frekvencia állítása és kijelzése digitális 10...150 fordulatszám/perc tartományban, a rázási amplitúdó
  15 mm, a rázás formája irányváltó.
  Csak új készülékhez rendelhető a vízfürdővel együtt!

 • Faithful DK-98-IV vízfürdő
  Faithful DK-98-IV vízfürdő

  Faithful DK-98-IV vízfürdő

  Innovatív formatervezési struktúrát használva hatékonyan akadályozza meg a gőzszivárgást. Az intelligens hőmérséklet-kezelő szerkezet magas fényerősségű digitális kijelzővel, érintőkijelzős kezelőfelülettel, lehetővé teszi a könnyű kezelést és a nagy precizitású hőmérséklet-szabályozást. Mivel a termék borítása és belső része is átlátszó műszaki műanyagból készült, a fűtendő tárgy tisztán látható.

  1. Méret: hossz 400 mm x szélesség 280 mm x magasság 190 mm
  2. Térfogat: 9 Liter