ISO 9001:2015

Ahhoz, hogy az AA Labort sikeresen lehessen irányítani és működtetni, szükséges, hogy a vezetés és a szabályozás módszeres és áttekinthető legyen. A siker olyan irányítási rendszer bevezetéséből és fenntartásából származhat, amelyet úgy alakítottak ki, hogy folyamatosan fejlessze a működést, az összes érdekelt fél szükségleteinek figyelembevételével. Az AA Labor Kft ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert működtet.
Az értékesítés célja, hogy az elvégzett munkák az igényeknek megfelelő minőségben kerüljenek a vevőhöz.

A minőségirányítási rendszerben alkalmazott megközelítés arra ösztönzi az AA Labort, hogy elemezzék a vevői követelményeket, meghatározzák azokat a folyamatokat, amelyek hozzájárulnak a vevő számára elfogadható termék forgalmazásához, és hogy ezeket a folyamatokat szabályozott állapotban tartsák. A minőségirányítási rendszer adhatja a keretet a folyamatos fejlesztéshez, hogy fokozódjon a vevői megelégedettség és más érdekelt felek elégedettsége növelésének valószínűsége.

Az AA Labor Kft az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány követelményeinek megfelelő kalibráló labort működtet. Mérlegek, spektrofotométerek, refraktométerek és polariméterek kalibrálását végzi. Az e tevékenységhez szükséges eszközök, etalonok, etalon műszerek az illetékes hatóság által hitelesítettek.

ISO 2017.jpg                                  
ISO Tanúsítvány (magyar-angol)