Roncsolók, automata titrátorok

Alkategóriák

 • Automata titráló
  Automata titráló
 • Vízgőz desztilláló
  Vízgőz desztilláló

  A Velp cég vízgőz desztilláló rendszerei sokoldalúan alkalmazhatók: nitrát, nitrit, ammónium, Kjeldahl feltárás utáni minták, illékony savak, kéndioxid, etanol, formaldehid és fenolok meghatározásához.
  Főbb alkalmazási területek: élelmiszeripar, takarmány előállítás, élvezeti cikk gyártás (sör, bor, likőrök, égetett szeszek), kozmetika, mosószergyártás, környezeti minták (növények, víz talaj, szennyvíziszap) és biogáz elemzések.

  Általános jellemzők:
  Nagy ellenálló képességű technopolimer készülékház és alacsony hűtővíz felhasználás (0,5 liter/perctől). Kivételesen takarékos készülékek - TEMS technológia:
  Time saving gyors és gyakori vizsgálatok: nincs felfűtési idő veszteség a minták mérése között.
  Energy saving a hűtővíz fogyasztás mindössze 0,5 liter/perc mennyiségtől indul: a belső rész egységek kiváló szigetelésének köszönhetően.
  Money saving jelentős költség csökkentés: redukált energia felhasználás.
  Space saving az extrém kompakt felépítés jelentős hely megtakarítást eredményez a labor asztalon.
  A formatervezett nagy ellenálló képességű techno polimerből készült készülékház gyakorlatilag rozsdamentes, a rendszer masszív felépítésű részei a gőzgenerátor (szabadalmaztatott), titánium kondenzor és techno polimer fej biztosítják a kiváló tartósságot és a precíz meghatározásokat a nitrogén analízis során.
  A készülék szállítása azonnali használatra készállapotba történik roncsoló csővel, csőfogóval, gyűjtő lombikkal és be- és kimenő csövekkel.

  UDK 129 - belépő szintű desztilláló
  Egyszerű, manuális kezelésű készülék alacsony mintaszámhoz. Digitális kijelző, beállítható desztillálási idő, automatikus NaOH hozzáadás.

  UDK 139 - a megbízható félautomata desztilláló
  A készülék 3.5"-os színes érintő képernyővel rendelkezik, a desztillálás során automatikus a nátrium-hidroxid és víz hozzáadása, előprogramozott műveletek és reakció idők. Beállítható gőzteljesítmény a 10-100% tartományban és megfelelő csövezés a minta maradék eltávolításához. A beépített precíz pumpák biztosítják a reagensek állandó pontos adagolását. Tárolható programok száma: 10.

  UDK 149 - automata desztilláló egység külső titráló készülékkel
  Komfortosan felszerelt modell, sokoldalú programozhatósági lehetőséggel a mindennapok rutin munkájához. Automatikus NaOH. H3BO3 és víz hozzáadás valamint automatikus titráló edény átmosás. Tárolható programok száma: 20. Csatlakozások: Ethernet, 2x USB port, és RS232.

 • Roncsoló blokkok és tartozékok
  Roncsoló blokkok és tartozékok