Membrán kompresszorok

Alkategóriák

 • KNF - Membrán vákuumpumpák
  KNF - Membrán vákuumpumpák

  Membrán kompresszorok és vákuumszivattyúk

  Ezek a membrán pumpák kiváló tömítéssel rendelkeznek, működésűk halk és környezetbarát. Nem szennyezik a továbbított közeget, állandó konstans vákuumot biztosítanak.
  Csatlakoztatásuk a laboratóriumi készülékekhez problémamentes és rendkívül egyszerű, mindössze a megfelelő méretű vákuumcsőre van szükség.
  Az igényeknek megfelelően a pumpafej kétféle kialakításban készül: normál üzemre műanyag vagy alumínium fej neoprén membránnal, agresszív anyagokat tartalmazó továbbított közeg esetén PTFE bevonatos membrán.
  Kompakt felépítés, nincs karbantartási igény, általános laboratóriumi használatra. Egyszerű felépítés, üzembiztos működés. Csendes üzem, hosszú élettartam, környezetbarát technológia.

 • KNF-LABOPORT Membrán vákuum pumpák
  KNF-LABOPORT Membrán vákuum pumpák

  KNF - LABOPORT® membrán kompresszor és vákuum pumpa
  Vegyszerálló kivitel, univerzálisan szinte minden területen alkalmazható vákuum pumpa. Alkalmazásával elkerülhető a vízsugár szivattyúk által okozott környezet terhelés, hisz működése nem igényel folyamatos vízfelhasználást. Az átvitelre kerülő közeg nem szennyeződik, légtömör szigetelésének köszönhetően állandó értékű vákuumot biztosít. A szállított közeggel érintkező részek PTFE és FFPM anyagokból készülnek.
  A meghajtó motor védettségi fokozata IP 44.

 • ecoflex vákuumpumpa vezérléssel
  ecoflex vákuumpumpa vezérléssel

  Új generációs intelligens vákuumtechnika: kémialiag ellenálló membrán pumpák VCB típusú vákuum vezérlés fordulatszám szabályzással. Kiváló hatékonyság, reprodukálható és költségtakarékos működés. Az állomás beállítása történhet közvetlen a VCB 521-es vákuum vezérlőn vagy számítógépes proram segítségével. A vezérlő program külön rendelhető. A vákuum csatlakozás DN8, az MPC1201 T ef típusnál DN16.