Víz előállító készülékek

Alkategóriák

 • Aqua-Lab Adept víztisztító
  Aqua-Lab Adept víztisztító

  AQUA-Lab Direct-Pure® Adept

  I-es típusú ultra tiszta víz előállító rendszer csapvízből, mikro formátumban - vonzó, praktikus, megbízható. Ideális megoldás a napi 20 liter körüli víz igény esetén.
  Felszereltség:
  - Kompakt rendszer, csak a vízcsatlakozás szükséges és a készülék máris szolgáltatja a szükséges tiszta  vizet.
  - A készülék két beépített szűrővel rendelkezik: egy előszűrő egységgel és egy kettős gyantaszűrővel a tiszta víz biztosításához.
  - Az Adept rendszer vezérlése gondoskodik az RO-membrán automatikus tisztítási ciklusairól, mellyel a hatékonyság és a membrán után kapcsolt gyantaszűrő hosszú élettartama biztosítható.
  - Az automatikus tisztítási ciklus megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így biztosítva az állandó kiváló víz minőséget.
  - Minden funkció kényelmesen, gombnyomásra rendelkezésre áll, így a kezelés rendkívül egyszerű és átlátható. A készüléket elég bekapcsolni a további működtetést a beépített mikroprocesszor végzi automatikusan, mint például igény szerint bekapcsolja a recirkulációs pumpát, felügyeli a beállított határértékek mérését és ha szükséges azonnal hiba üzenetet küld a kijelzőre. A védőharang óvja az ultra tiszta vízkivezetést a levegőből származó szennyeződéstől, ill. a véletlenül kézzel történő érintéstől.

  Alkalmazási területek:
  műszeres analitika GC, HPLC, AAS, ICP, mikro és molekuláris biológia, PCR, DNS, sejtkultúra, biológia, sejttenyészetek.

   

 • Aqua-Lab Purist víztisztító
  Aqua-Lab Purist víztisztító

  AQUA-Lab Purist

  Ultra tiszta víz előállító rendszer a legmagasabb követelményeknek megfelelően.
  A Purist egy kompakt, modulárisan felépülő rendszer I-es tisztasági fokozatú ultra tiszta víz előállítására mikro formátumban - vonzó, praktikus, megbízható.
  Felszereltség:

  - Automatikus cirkulációs rendszer, amely megakadályozza a baktériumok lerakódását
  - Multifunkcionális LCD kijelzőn a következő paraméterek követhetők: kiadagolt víz mennyisége, üzemmód és hiba kijelzés, valós idejű működési adatok: a termelt víz minőségi jellemzői, a szűrő patron és az UV lámpa működési ideje.
  - Minden funkció kényelmesen, gombnyomásra rendelkezésre áll, így a kezelés rendkívül egyszerű és átlátható. A kifolyó csonkon található  védőharang óvja az ultra tiszta vízkivezetést a levegőből származó szennyeződéstől, illetve a véletlenül kézzel történő érintéstől
  Alkalmazási területek:

  műszeres analitika GC, HPLC, AAS, ICP, ICP-AES, ICP-MS, mikro és molekuláris biológia, PCR, DNS, sejtkultúra, biológia, sejttenyészetek, nyomelem analízis, GFAAS.
  Rendelési információk:

  Három kialakítás: csak a készülék önálló egységként, készülék beépített kettős hullámhosszal rendelkező UV lámpával és készülék UV lámpával és kiadagoló diszpenzerrel.
  A szett kivitel tartalma: készülék és három lépcsős mechanikai előszűrő egység

  Fontos!
  A bemenő víz vezetőképessége nem lehet 20 µS/cm-nél nagyobb értékű, vagyis a készüléket ion cserélő patron közbe iktatásával kell működtetni! (Ioncserélők az előző oldalakon és alul a kiegészítőknél találhatók.)