Nabertherm Izzítókemencék

Alkategóriák

 • Nabertherm Labotherm
  Nabertherm Labotherm

  LABOTHERM L3-L40
  A kitűnő formatervezés és a megbízható, biztos működés, optimális ár-érték aránnyal párosul. Dupla falú készülékház az alacsony külső ház hőmérséklet és a hőmérséklet stabilitás érdekében. Szabályozható bemenő levegő nyílás az ajtóban. Rozsdamentes nemes acélház burkolat. Szellőző nyílás a kemence hátfalán. Keményített vákuum-szálas szigetelő modulok nagy ellenálló képességgel. Kerámia fűtőlapok beépített fűtőszállal, egyszerű cserét biztosítva. Hangtalan, elektronikus relék.
  A kemencék kétféle vezérlő egységgel rendelhetők: B180 alapmodell: PID típusú szabályzó, állítható felfűtési sebesség, izzítási hőmérséklet, izzítási idő és bekapcsolás késleltetési idő. (Timer üzemmód: a beállított izzítási idő lejárta után a készülék automatikusan kikapcsol.)

  Egyéb Nabertherm kemencékre kérje ajánlatunkat.

 • Nabertherm Labo Light
  Nabertherm Labo Light

  A műszaki adatokért kérjük, nyissa meg a csatolt dokumentumot!

  Egyszerű hőkezelési feladatokhoz: kisméretű Labo Light izzító kemence család.

  A kompakt felépítésű kemencék rendkívül jó hőmérséklet pontossággal, rövid felfűtési idővel rendelkeznek, ami a kiváló minőségű, többszörös szigetelésnek köszönhető. Energia fogyasztásuk alacsony, a beépített fűtőelem mechanikai sérüléstől védett. Ajtónyitáskor az energia ellátás automatikusan kikapcsol. A gyártáshoz kiváló minőségű anyagok kerülnek felhasználásra, kedvező ár mellett.

  Az LE2 és LE4 típusok vezérlője helytakarékosan a kemence alatt, az LE6 és LE14 típusok B150 típusú vezérlője a kemence oldalában található.