SI TitroLine 7500 KF

A TitroLine 7500 KF készülék egy új, kompakt rendkívül egyszerű kezelésű, intelligens automata Karl-Fischer titráló, adagoló feltét térfogatának és tartalmának automatikus felismerésével. A nagyszámú interface segítségével egyidejűleg csatlakoztatható a készülékhez nyomtató, mérleg és egyéb kiegészítő. A nagyfényerejű, kontraszt gazdag TFT displ...

A TitroLine 7500 KF készülék egy új, kompakt rendkívül egyszerű kezelésű, intelligens automata Karl-Fischer titráló, adagoló feltét térfogatának és tartalmának automatikus felismerésével. A nagyszámú interface segítségével egyidejűleg csatlakoztatható a készülékhez nyomtató, mérleg és egyéb kiegészítő. A nagyfényerejű, kontraszt gazdag TFT display lehetővé teszi a könnyű paraméterezést és a titrálási görbe nyomon követését. Az oldószer beadagolás és a már titrált oldat eltávolítása gombnyomásra indítható.
A készülék szállítása komplett mérésre kész összeállításban, egy mikro dupla platina elektródával (de oldatok nélkül!) történik.
A műszaki adatok megegyeznek a fent bemutatott Titronic 500 paraméterei-vel, plusz a titráló rendelkezik egy dupla platina elektród bemenettel.
Software: A készülékben előre elkészített, de szabadon programozható metódusok találhatók mintatitráláshoz, vakérték és titráló oldat meghatározáshoz vízzel, standard oldattal vagy nátrium-tartaráttal. Összesen 50 metódus. Lehetséges automatikus drift meghatározás és korrekció, a reakció idő beállítható. Statisztika funkciók: középérték, szórás és mérési bizonytalanság számítás. A mérési jegyzőkönyv konfigurálható: rövid, standard vagy GLP.

Bővebben
Mutat 1 - 4 / 4