SI TitroLine 7000 titrálók

A TitroLine 6000 készülék a maga széles felhasználhatósági területével ideális belépő darab az automata titrálók világába. Kiválóan alkalmazható pl. az élelmiszeriparban, ivó- és szennyvíz vizsgálatoknál és a környezetvédelemben. A készülék nagyfelbontása, pontos pH/mV mérése és Dead-stop mérőbemenete lehetővé teszi nagy számú paraméter meghatár...

A TitroLine 6000 készülék a maga széles felhasználhatósági területével ideális belépő darab az automata titrálók világába. Kiválóan alkalmazható pl. az élelmiszeriparban, ivó- és szennyvíz vizsgálatoknál és a környezetvédelemben. A készülék nagyfelbontása, pontos pH/mV mérése és Dead-stop mérőbemenete lehetővé teszi nagy számú paraméter meghatározását a mintákból.
A legfontosabb jellemzők: kompakt felépítés, rendkívül egyszerű kezelés, intelligens az adagoló feltét térfogatának és tartalmának automatikus felismerése. A nagyszámú interface segítségével egyidejűleg csatlakoztatható a készülékhez nyomtató, mérleg és egyéb kiegészítő. A nagyfényerejű, kontraszt gazdag TFT display lehetővé teszi a könnyű paraméterezést és a titrálási görbe nyomon követését. A készülékben 15 metódus tárolható.

A választható üzemmódok:
- Előre meghatározott végponti titrálás (2 EP) pH, mV és µA
- Titrálás ekvivalencia pontig (Auto-EQ) dinamikus vagy lineáris lépésekben
- Manuális titrálás, adagolás

A tipikus alkalmazásokból:
- Élelmiszerek sótartalmának meghatározása (sajt, szójaszósz, ketchup)
- Teljes savtartalom borokban, üdítőitalokban
- Savfok élesztőben
- Nitrogén meghatározás Kjeldahl módszer szerint
- Jodomertiás titrálások
- Ivóvíz klorid tartalmának meghatározása, stb.

Figyelem! A fenti alkalmazások speciális tartozékok (elektróda, puffer stb.) lehetnek szükségesek, ezért kérjen ajánlatot az alkalmazás pontos megjelölésével! Az alábbiakban feltüntetett összeállítások csak standard alkalmazásokhoz megfelelőek!

A TitroLine 7000 készülék felépítése és tulajdonságai megegyeznek a 6000-es típussal és a követkő plusz szolgáltatásokkal került kiegészítésre:
- vezeték nélküli elektróda felismerés
- 2 EQ, két ekvivalencia pontig történő titrálás
- pH-statikus titrálás (időben állandó pH érték tartása)
- Tárolható metódusok száma: 50

Bővebben
Mutat 1 - 1 / 1