ABBE rendszerű refraktométerek

RMT asztali refraktométer
Vizuális ABBE rendszerű labor-refraktométer folyékony, szilárd, képlékeny és por állapotú minták precíz méréséhez.
A törésmutató és a brix skála leolvasását optikai rendszer biztosítja kiváló háttér fényességgel és optimális törésvonal kontraszttal. A felső prizmarész kényelmesen szélesre nyitható, ami a minta könnyű behe...

RMT asztali refraktométer
Vizuális ABBE rendszerű labor-refraktométer folyékony, szilárd, képlékeny és por állapotú minták precíz méréséhez.
A törésmutató és a brix skála leolvasását optikai rendszer biztosítja kiváló háttér fényességgel és optimális törésvonal kontraszttal. A felső prizmarész kényelmesen szélesre nyitható, ami a minta könnyű behelyezését szolgálja, ezenkívül a prizma rendelkezik még a fény-kizáráshoz eltolható fedőlappal, és a temperáláshoz csőcsonk csatlakozásokkal. A beépített üveghőmérő segítségével 0-70°C között végezhetünk manuális hőmérséklet korrekciót. A nézőke lencséje (okulár) élesíthető. A készülék epoxy lakkozott festése különösen jól ellenáll a vegyszereknek és a mechanikai igénybevételnek.
Szállítási összeállítás: készülék, beállítást ellenőrző üvegprizma, kis flakon monobrómnaftalin, üveghőmérő, műanyag porvédő, fadobozos csomagolás.
RMI asztali refraktométer
Belső skála megvilágítással rendelkező, vizuális ABBE rendszerű precíziós refraktométer magas hőmérsékletű folyadék, szilárd, képlékeny és por alakú minták méréséhez. Nagy prizma (6 cm2) eltolható fedővel. A brix skála és a törésmutató leolvasását optikai rendszer biztosítja, a beépített megvilágító rendszer intenzív fényt ad. A nézőke lencséje élesíthető. Termosztáláshoz csőcsonk csatlakozók. Epoxy lakkozott festés különösen jól ellenáll a vegyszereknek és a mechanikai igénybevételnek. A beépített üveghőmérővel 0100 °C között végezhetünk manuális hőmérséklet korrekciót.
Szállítási összeállítás : készülék, beállítást ellenőrző üvegprizma, kis flakon monobrómnaftalin, tartalék izzó 6V 5W, műanyag porvédő.

Bővebben
Mutat 1 - 1 / 1