Rázó- Hibrizáló Inkubátorok

Alkategóriák

 • GFL 3031-3033 rázóinkubátorok
  GFL 3031-3033 rázóinkubátorok

  Rázóinkubátorok körkörös mozgással A GFL gyártmányú rázóinkubátorok pontosan reprodukálható körkörös mozgással és hőmérséklettel a laboratóriumi munkák széles körében alkalmazhatók, mint pl. inkubálás, hibridizálás, fermentálás, homogenizálás, kémiai és biológiai reakciók valamint enzim és különböző kultúrák megfigyelése. PID típusú mikroprocesszoros hőmérséklet– és fordulatszám szabályozás, rövid felfűtési idő, könnyed, zajtalan mozgású rázómechanika. A beépített Timer segítségével folyamatosan követhető az inkubálásból még hátralévő idő (beállítható 1 perc és 999 óra között), az művelet végét akusztikusan jelzi a készülék. Digitálisan állítható be és kerül külön-külön megjelenítőn kijelzésre az inkubációs hőmérséklet, a rázási fordulatszám és az inkubációs idő. Így pontosan reprodukálhatók az egyes munkafolyamatok. Szimbólumokkal jelzett fólia tasztatúra, amely védett a véletlenszerű elállításoktól, a beállított értékek külön memóriában történő tárolásával. Optimális hőmérséklet eloszlás, beépített hűtőcső rendszer alapfelszereltség, amely csatlakoztatható átfolyós hűtő termosztáthoz is (a katalógusunk 4. fejezetében található), a beállított inkubálási hőmérséklet értékkel együtt futó túlfűtés és túl- hűtés elleni elektronikus védelem. Az esetleges meghibásodás esetén fellépő túlfűtésnél illetve túlhűtésnél a készülék akusztikusan jelez és automatikusan kikapcsolja a fűtést. A fűtőszálat külön termosztatikus rendszer védi a túlmelegedés ellen. Elektronikus önellenőrző rendszer, hiba esetén jelző kód a kijelzőn jelenik meg.

  GFL 3031 rázóinkubátor
  Felhajtható, átlátszó plexibúra, rázófeltét tartólap körmökhöz (450 x 450mm), rozsdamentes acél belső rész kialakítás.
  Inkubálási térfogat: 46 liter.

  GFL 3032 rázóinkubátor
  Egy ajtós, nagyméretű plexi ablakkal, az emeletes rázó feltét alapfelszereltséghez tartozik. A tartólapok külön-külön kiemelhetők és kényelmesen kívül helyezhetők rá a lombikok. Beépített belső fény a nappali fény szimulációhoz.
  Hasznos belső térfogat: 45 liter.

  GFL 3033 rázóinkubátor
  Két ajtós kivitel, nagyméretű plexi ablakkal, az emeletes rázó feltét alapfelszereltséghez tartozik. A tartólapok külön-külön kiemelhetők és kényelmesen kívül helyezhetők rá a lombikok. Beépített belső fény a nappali fény szimulációhoz.
  Hasznos belső térfogat 150 liter.

  A tartólapra szerelhető rögzítő körmökhöz kattintson ide.

 • GFL 4010/4020 mini-rázóinkubátor
  GFL 4010/4020 mini-rázóinkubátor

  A 4010-es típusú mini-inkubátor rutin és kutatólaborokban univerzálisan alkalmazható inkubátor, amely pontos reprodukálható hőmérséklettartással rendelkezik temperáláshoz, melegítéshez és szárításhoz.
  4020-as típusú mini forgóinkubátor széleskörűen alkalmazható hibridizáláshoz, ahol a pontos, reprodukálható hőmérséklet követelmény.
  PI rendszerű mikroprocesszor vezérlésű hőmérséklet-szabályozás. A hőmérséklet beállítás és kijelzés digitális. Gyorsan elvégezhető beállítás, reprodukálható hőmérséklet. Optimális hőmérséklet elosztás a mintatérben a speciális, új fejlesztésű levegőztető rendszer segítségével. Rövid felfűtési idő.
  A beállított inkubálási hőmérséklet értékkel együtt futó túlfűtés elleni elektronikus védelem. Az esetleges meghibásodás esetén fellépő túlfűtésnél a készülék jelez és automatikusan kikapcsolja a fűtést. A fűtőszálat külön termosztatikus rendszer védi a túlmelegedés ellen. Elektronikus önellenőrző rendszer, hibajelző-kód a kijelzőn jelenik meg.
  Szimbólumokkal feliratozott fólia tasztatúra, a kétujjas kezelés védi a készüléket az illetéktelen és véletlen beavatkozás ellen. Felfelé nyíló átlátszó plexi tető, amely szabad rálátást biztosít a behelyezett mintára.
  Rozsdamentes acélból készült belső tartószerkezet.
  4010- alsó tányér és perforált tartólap. 4020- üvegforgató mechanizmus.
  A készülékek helyszükséglete rendkívül kicsi!

 • GFL 7601 nagy hibridizáló inkubátor
  GFL 7601 nagy hibridizáló inkubátor

  GFL nagy méretű hibridizáló inkubátor 7601
  DNS és RNS minták pontos hibridizálásához, PI típusú mikroprocesszoros hőmérséklet szabályozással. 8 férőhelyes forgó mechanika, fix, 12 fordulat/perces mozgás. Beépített túlfűtés elleni védelem.
  Hőmérsékleti tartomány: +8ºC-kal a környezeti hőmérséklettől 99,9ºC-ig.
  Méretek, mm (szé x ma x mé): külső: 580 x 670 x 630, belső: 400 x 380 x 330

  Rögzítő körmök a hibridizáló flakonok befogásához, 2db/flakon szükséges.

  Speciális hibridizáló flakonok: boroszilikát üvegből készült, pontosan illeszkednek a fenti inkubátorok forgó gumi hengereire. A záró műanyag kupak közepén egy 0,5mm átmérőjű lyuk helyezkedik el a megfelelő nyomás kiegyenlítődés érdekében.