Szolgáltatások

Szerviz

Cégünk saját szervizt működtet, mellyel az egész ország területén biztosítjuk a laboratóriumi műszerek javítását, karbantartását. Ez a tevékenység nem korlátozódik az általunk eladott műszerekre, más műszer javítását is vállaljuk. Ehhez a tevékenységhez rendelkezésünkre állnak a gyártók által készített műszaki dokumentációk.

A szervizünk jól felszerelt, nem csak általános műszaki mérő és ellenőrző műszerekkel, szerszámokkal rendelkezünk, hanem speciális, célműszerre kifejlesztett berendezésekkel is (soros vonali analizátor, precíziós tömegmérők, hőmérők stb.).

Kalibrálás

Nemzeti Akkreditáló Testület (NAT) által feljogosított kalibráló labort működtetünk. Mérlegek, spektrofotométerek, refraktométerek és polariméterek kalibrálását végezzük el.

Az ehhez szükséges  eszközök, etalonok, etalon műszerek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által hitelesítettek. A NAT, mint felügyeleti szerv rendszeresen átvizsgálja, minősíti és értékeli a kalibráló laborunk tevékenységét, eszközállományát és annak megfelelőségét.

Üvegtechnika

Üvegtechnikánk hivatott a vevők egyéni igényeit kielégíteni, a kézzel gyártható eszközöket, gazdaságosan és jó minőségben előállítani.

Kiszállítás, Üzembe helyezés, Betanítás

Cégünk nettó 100.000 forint feletti vásárlás esetén díjmentesen kiszállít, külön igény esetén üzembe helyez, illetve betanít.

Amennyiben kérdésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal!

Műszerbérlés

Cégünk a raktárkészlet erejéig lehetővé teszi műszerek bérlését. A felhasználó igénybe veheti ezt a szolgáltatásunkat akár saját készülékének javítási idejére, akár adott laboratóriumi munkák elvégzésére.

Műszerek bérleti díja
műszer eladási áraheti bérleti díjhavi bérleti díj
50 ezer Ft alattműszer eladási árának 5 %-aműszer eladási árának 20 %-a
50-100 ezer Ftműszer eladási árának 4 %-aműszer eladási árának 16 %-a
100-200 ezer Ftműszer eladási árának 3 %-aműszer eladási árának 12 %-a
200 ezer Ft felettegyedi megállapodás szerint

(a fenti árak áfa nélkül értendők)

A készülékek bérleti díja egyedileg változhatnak a szélsőséges környezeti különbségek, igénybevétel és egyedi megállapodás szerint.