Bemutatkozás

1992 óta foglalkozunk laboratóriumi műszerek, berendezések és eszközök forgalmazásával.

A piaci igények és lehetőségek felmérése után, elsőként kezdtünk foglalkozni labortechnikai műszerek forgalmazásával, szervizelésével, így úttörőnek számítunk a magyar piacon.

Kezdetben laboratóriumi műszerek szervizelése volt a fő tevékenységünk, és kisebb részben foglalkoztunk kereskedelmmel. Mára a kereskedelem kiemelten fontos szerepet játszik tevékenységünkben, ugyanakkor megmaradt a szerviz funkció is.

Egyedi műszerek eladásával éppúgy foglalkozunk, mint komplett laboratóriumok felszerelésével, és ezek során vállaljuk a betanítást, karbantartást és a garancia időn túli szervizelést is. Tevékenységünk főleg az iparban, oktatásban és kutatásban terjedt el. Több mint 3000 céget mondhatunk vevőnknek, akik az ország egész területéről fordulnak hozzánk bizalommal.

Budapesten van a központunk, ahol rendelkezésünkre áll egy irodaépület, és egy kisebb raktár is működik.

2005 derekán egy nagy beruházás alkalmával építettünk egy új 1000m2-es raktárt Kunfehértón. Ez jóval nagyobb készletállomány raktározására alkalmas, mint a budapesti. Itt működik a szerviz, az üvegtechnika és a kalibráló laboratórium is.

2009 nyarán megnyitottuk pécsi irodánkat is.