Vízanalitikai fotométerek

Alkategóriák

 • Nanocolor fotometriás reagens készletek
  Nanocolor fotometriás reagens készletek

  A műszaki adatokért kérjük, nyissa meg a csatolt dokumentumot!

  NANOCOLOR® fotometriás reagens készletek

  Ha egyéb kiegészítőt nem talál, használja az oldal tetején található szabad szavas keresőt ahol a termék nevére vagy cikkszámára tud keresni.

 • SpektroFlex 6100 VIS és 6600 UV/VIS
  SpektroFlex 6100 VIS és 6600 UV/VIS

  A műszaki adatokért kérjük, nyissa meg a csatolt dokumentumot!

  SpektroFlex 6100 VIS (látható) és spectroFlex 6600 UV/VIS hullámhossz tartományú spektrofotométerek

  Ivóvíz és szennyvíz standard paramétereinek mérése került kombinálásra széleskörű spektrális mérések elvégezhetőségével melyek fokozatmentesen beállítható scannelési sebességgel rendelkeznek. A spektrumfelvétel, a több hullámhosszú mérés, kinetikai vizsgálat vagy rutin mérés egyaránt kényelmesen végezhető el.
  150 metodika szennyvíz és ivóvíz standard paramétereinek mérésére, KOI meghatározás, közvetlen módszerek, mint SAK 254 nm-nél és reagens mentes színeződés mérés. Vonalkód leolvasó kör és szögletes küvettás tesztekhez. Automatikus küvetta méret felismerés és 100 szabadon definiálható mérési módszer. Többlépcsős AQS rendszer kezelői végrehajtással és széleskörű ellenőrző eszközök a fotométer és a felhasznált tesztek számára.
  2 db USB adatcsatlakozó gondoskodik a kívánt adatforgalomról USB memória kártya vagy számítógép felé. A kétirányú adatforgalom jelentősen leegyszerűsíti a tárolt adatok cseréjét és a mindenkori szoftver frissítést.