Tára mérlegek

Alkategóriák

  • MT-BSM Táramérleg sorozat
    MT-BSM Táramérleg sorozat

    Bemutatjuk Önöknek az MT sorozat következő darabjait, melyek a napi labor rutin munka alapvető eszközeinek egyike:
    egy monolitikus mérőcellával rendelkező kiváló minőségű táramérleg.

    A mérleg műszaki jellemzői:

    • Nagyméretű, háttérmegvilágításos LCD kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot.
    • Beépített USB csatlakozó számítógép csatlakoztatására. Közvetlen adatátvitel Windows operációs rendszeren keresztül a számítógépre
    • Felhasználó barát kezelés, átlátható menü felépítés, nagyméretű fröccsenő víz ellenálló fólia tasztatúrák.
    • 18 nemzetközi mértékegység és felhasználói program: darabszámlálás, százalékos mérés, nettó-totál, receptúra, stb.
    • Monolitikus elektromágnesesmérőcella, kiváló rezgés ellenállósággal
    • Nagyméretű mérlegtányér: Ø110 mm és 180 x 180 mm.
    • Rendkívül rövid beállási idő: ≤ 2 sec.
    • A mg felbontású mérlegek huzatvédő üveg szekrénnyel rendelkeznek (kép szerint!)
    • Automatikus kalibráció külső kalibráló súly segítségével (a súly külön rendelendő!)
  • Ohaus Pioneer PX sorozat
    Ohaus Pioneer PX sorozat
    Az új Pioneer PX sorozat a gazdaságosság és a teljesítmény kombinációja a legfontosabb mérleg alkalmazások esetében. A sorozat készülékei az alap mérési funkciókat kapcsolják össze teljesítménnyel és kínálnak magas fokú pontosságot és ismétlőképességet a laborban vagy az ipar és az oktatás területein. Az előnyös ár mellett a készülékek intelligens kezelő felülettel, két soros kijelzővel és a komplikációmentes kommunikáció biztosításához USB illetve RS 232-es adatcsatlakozóval rendelkeznek.

    • Mérés: 18 nemzetközi és 1 felhasználó által programozható mértékegységben
    • Darabszámlálás, százalékos mérés
    • Nagyméretű, késtsoros, háttérmegvilágításos LCD kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot
    • Beépített RS 232-es adatkimenet nyomtató vagy számítógép csatlakoztatására.
    • Masszív öntött fémház, rozsdamentes acél mérlegtányér
    • Fix beépítésű alsó mérőhorog, huzat védő szekrény három toló ajtóval (1mg)Automatikus kalibráció beépített belső kalibráló súllyal. A mérlegek M jelzésű változatai gyári (Európai Uniós) hitelesítéssel rendelkeznek, így Magyarországon is hitelesített mérlegeknek minősülnek.
  • ECC Táramérleg sorozat
    ECC Táramérleg sorozat

    LCD, háttér megvilágítással rendelkező kijelző. Egyszerű kezelés, az egyértelmű szimbólumokkal jelölt funkció tasztatúrák kiváló kezelési komfortot biztosítanak. A mérlegek több pontos automatikus külső kalibrációval rendelkeznek. A hasznos alkalmazások könnyen aktiválhatók: a gyors és megbízható darabszámlálás vagy a nemzetközi mértékegységekben való mérés egy tasztatúra megnyomásával kapcsolható. Beépített RS 232-es és USB-s adatcsatlakozó számítógépes adatforgalom számára.

  • DNA táramérleg sorozat
    DNA táramérleg sorozat

    Kiváló ár-érték arány és széles terhelhetőségi tartománnyal rendelkező precíziós mérlegcsalád. Masszív, alumínium öntvény alsó rész, szabványos üveg huzatvédő fülke és rozsfamentes acél mérlegtányér Ø115 mm. Nagy méretű LCD érintő kijelző kék háttér megvilágítással.21 különböző nemzetközi mértékegység és darabszámlálás funkció. A beépített akkumulátor közel 48 órás üzemelést tud biztosítani. Valós dátum és időpont rözítés nyomtató segítségével.A sorozat rendelkezik soros RS 232-es valamint USB adatkimenettel számítógép vagy nyomtató számára. Az automatikus kalibrálás külső kalibráló súllyal történik, a kalibráló súly normál tartozékként kerül szállításra.

  • CPH táramérleg sorozat
    CPH táramérleg sorozat

    Kiváló ár-érték arányú standard felszereltségű precíziós mérlegcsalád. Masszív, alumínium öntvény alsórész, szabványos üveg huzatvédő fülke és rozsdamentes acél mérlegtányér Ø115 mm. Nagyméretű LCD érintő kijelző fehér háttér megvilágítással.Beállási idő: kevesebb, mint 2 másodperc. 17 különböző nemzetközi mértékegység és darab-számlálás funkció. A beépített akkumulátor közel 48 órás üzemelést tud biztosítani. Két oldalon dupla TARE tasztatúrák. Beépített soros RS 232-es adatkimenettel számítógép vagy nyomtató számára. Az automatikus kalibrálás külső kalibráló súllyal történik, a kalibráló súly nem normál tartozék, külön rendelendő.

  • Nagy kapacitású precíziós táramérleg MT-DNF sorozat
    Nagy kapacitású precíziós táramérleg MT-DNF sorozat

    Nagyméretű, fehér háttér megvilágításos kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot. Felhasználóbarát kezelés, átlátható menü felépítés, több féle nemzetközi mértékegység és darabszámlálás funkció. Nagyméretű, rozsdamentes acél mérlegtányér: 250x185 mm. Automatikus kalibráció külső kalibráló súllyal (nem tartozék!)

  • PR sorozat tára mérlegek
    PR sorozat tára mérlegek

    A tipusok belső kalibráló súllyal rendelkeznek, kivéve az E jelzésűek, ezek külső kalibráló súllyal pontosíthatók. Az M-mel jelölt mérleg tipusok EU gyári hitelesítéssel rendelkeznek!

  • Ohaus Compass CX/CR széria
    Ohaus Compass CX/CR széria

    Compass CX széria

    Energiahatékonyságra tekintettel lévő design, a Compass CX sorozat mérlegeinek akkumulátor élettartama elérheti akár az 1000 órát is, lehetővé téve a folyamatos működést. Vékony, egymásra rakható és könnyű kialakításával a CX megfelelően használható laborokban, oktatásban, és akár háztartásban is. Az egyszerűsített két gombos kezeléssel az üzemeltetés egyszerű, a háttér világításos LCD kijelzőn könnyedén megtekinthetőek a mérési eredmények.

    Compass CR széria

    Alapvető mérési funkciókat és versenyképes teljesítményt kínál gazdaságos áron. Vékony, egymásra rakható és könnyű kialakításával minennapos használatra alkalmas. Az egyszerűsített két gombos kezeléssel az üzemeltetés egyszerű, a háttér világításos LCD kijelzőn könnyedén megtekinthetőek a mérési eredmények. A kibővített mérőplatformon megfelelően lehet kezelni a nagyobb térfogatú mintákat és különféle tárgyakat.

  • MT-GM Táramérleg sorozat
    MT-GM Táramérleg sorozat

    Könnyű súly, műanyag ház, kompakt kialakítás. Gyors mérési sebesség, beállási idő: ≤ 2 sec, kiváló pontosság és stabil, megbízható mérési eredmények.Egyszerű kezelés, könnyen felszerelhető műanyag huzatvédő búra (GMA és GMB típusoknál)Nagyméretű, háttér megvilágítással rendelkező, könnyen leolvasható LCD kijelző. Külső kalibrálási funkció, rozsdamentes acél mérlegtányér. Darabszámlálási funkció és 17 különböző mértékegység. Opcionálisan rendelhető RS232-es adatkimenet és második kijelző.

  • Ohaus Scout széria
    Ohaus Scout széria

    Új standard a labor és ipari mérések frontján!
    Gyors és hatékony kezelés az innovatív színes érintő képernyőnek köszönhetően. A széles és robossztus kialakítású színes képernyő garantálja, a maga informatív szimbólumokkal felépített menűjében a kezelő lépésről-lépésre történő irányítását, mellyel így gyerekjátékká válik a készülék kezelése. A gyors mérési sebesség (rövid beállási idő) és a magas felbontás gondoskodik az ismételhető és megbízható mérési eredményekről. Az 1 másodperces stabilizálási idő jelentősen emeli a produktivitást a helyszíni méréseknél. A modern mérlegtechnológia biztosítja a Scout készülékek ismételhető és megbízható mérési eredményeit. A kimagaslóan jó túl terhelhetőség és a tároláskori egymásra helyezhetőség biztosítja a hosszú élettartamot. A beépített kiváló túlterhelés elleni védelem segítségével a mérleg a tényleges mérési kapacitásának tízszeresét képes károsodás nélkül elviselni és ez akár a mostoha, durva vagy az igényes körülmények között is biztos védelmet garantál. A helytakarékos, karcsú kialakítás lehetővé teszi az egymásra helyezhető biztonságos tárolást.
    Külön rendelhető adatkimeneti csatlakozók széles választékban: RS 232-es soros; USB-Host vagy USB készülék kimenet; Blutooth adapter; Ethernet csatlakozó. Egyéb tartozékok külön igény szerint (pl. nyomtató, külön kijelző egység, hordtáska, stb.)

  • Ohaus Valor 4000 sorozat
    Ohaus Valor 4000 sorozat

    IP 68-as védettségű, hitelesített mérlegek, melyek mostoha körülmények között is üzembiztos működést garantálnak. Kemény műanyag ház, rozsdamentes acél mérlegtányér, nagyméretű, jól látható piros LED kijelzés és egyszerű. Ezek miatt kiváló választás a Valor 4000-es mérlegcsalád. A készülékek a hitelesítés mellett rendelkeznek NSF élelmiszer biztonsági bizonyítvánnyal, amely a lemosható konstukciónak köszönhetően biztosítja a HACCP rendszerben történő alkalmazhatóságot. A készülék műszaki paraméteriből kiemelkedik a rendkívül gyors beállási idő: kevesebb mint egy másodperc alatt megjelenik a kijelzőn a mérésdi erdmény. A speciális flow-thru design biztosítja a mérleg vízállóságát, így lehetséges a mostoha, vizes nedves körülmények közötti alkalmazás. A készülék belső elektronikai alkatrészei és vezetékei szilikon bevonattal rendelkeznek, melyek megvédik a mérleget az esetlegesen befolyó víztől vagy lecsapodó párától. Mérési üzemmódok: súly mérés, töltősúly ellenőrzés (piros, sárga zöld LED-ek segítségével), %-os mérés, összegző mérés (receptúra).
    Készülék mérete: 256 x 280 x 121 mm.

  • DNC Táramérleg sorozat
    DNC Táramérleg sorozat

    Kiváló ár-érték arány és széles terhelhetőségi tartománnyal rendelkező precíziós mérlegcsalád. Széles körben alkalmazhatóak az oktatás, az élelmiszer, a vegyipar vagy egyéb ipari területeken. Masszív, alumínium öntvény alsórész és nagyméretű rozsdamentes acél mérlegtányér. Egyszerű kezelés, az egyértelmű szimbólumokkal jelölt funkció tasztatúrák kiváló kezelési komfortot biztosítanak. A hasznos alkalmazások könnyen aktiválhatók: a gyors és megbízható darabszámlálás vagy a nemzetközi mértékegységekben való mérés mindössze egy tasztatúra megnyomásával kapcsolható. Nagyméretű LCD érintő kijelző kék háttér megvilágítással. A mérlegek több pontos automatikus külső kalibrációval rendelkeznek.Beépített RS 232-es és USB-s adatcsatlakozó nyomtató és számítógépes adatforgalom számára.

  • CP tára mérleg sorozat
    CP tára mérleg sorozat

    Kiváló ár-érték arányú standard felszereltségű precíziós mérlegcsalád. Masszív, alumínium öntvény alsórész, a CPB sorozatnál műanyag huzatvédő fülke és rozsfamentes acél mérlegtányér. Nagyméretű LCD érintő kijelző fehér háttér megvilágítással. Beállási idő: kevesebb, mint 2 másodperc. 17 különböző nemzetközi mértékegység és darabszámlálás funkció. Két oldalon dupla TARE tasztatúrák. Beépített soros RS 232-es adatkimenettel számítógép vagy nyomtató számára. Az automatikus kalibrálás külső kalibráló súllyal történik, a kalibráló súly nem normál tartozék, külön rendelendő.