Membrán kompresszorok

Alkategóriák

  • KNF - Membrán vákuumpumpák
    KNF - Membrán vákuumpumpák

    Membrán kompresszorok és vákuumszivattyúk

    Ezek a membrán pumpák kiváló tömítéssel rendelkeznek, működésűk halk és környezetbarát. Nem szennyezik a továbbított közeget, állandó konstans vákuumot biztosítanak.
    Csatlakoztatásuk a laboratóriumi készülékekhez problémamentes és rendkívül egyszerű, mindössze a megfelelő méretű vákuumcsőre van szükség.
    Az igényeknek megfelelően a pumpafej kétféle kialakításban készül: normál üzemre műanyag vagy alumínium fej neoprén membránnal, agresszív anyagokat tartalmazó továbbított közeg esetén PTFE bevonatos membrán.
    Kompakt felépítés, nincs karbantartási igény, általános laboratóriumi használatra. Egyszerű felépítés, üzembiztos működés. Csendes üzem, hosszú élettartam, környezetbarát technológia.

  • KNF-LABOPORT Membrán vákuum pumpák
    KNF-LABOPORT Membrán vákuum pumpák

    KNF - LABOPORT® membrán kompresszor és vákuum pumpa
    Vegyszerálló kivitel, univerzálisan szinte minden területen alkalmazható vákuum pumpa. Alkalmazásával elkerülhető a vízsugár szivattyúk által okozott környezet terhelés, hisz működése nem igényel folyamatos vízfelhasználást. Az átvitelre kerülő közeg nem szennyeződik, légtömör szigetelésének köszönhetően állandó értékű vákuumot biztosít. A szállított közeggel érintkező részek PTFE és FFPM anyagokból készülnek.
    A meghajtó motor védettségi fokozata IP 44.