Asztali centrifugák

Alkategóriák

  • DLab DM0412 asztali kilinikai centrifuga
    DLab DM0412 asztali kilinikai centrifuga

    A praktikus és könnyen kezelhető DM0412-es centrifuga ideális alkalmazás kis
    mennyiségű térfogatok esetében rutin laborok, rendelő intézetek és magánpraxisok
    számára. A készülék 12 férőhelyes szögrotorral rendelkezik, mely különféle
    vérvételi rendszerek csöveinek, valamint 8 db 15 ml-es üveg centrifugacső befogadására
    alkalmas. A készülék biztonsági felszerelése teljesíti az IEC/EN 61010-2-20 szabályzat
    előírásait, valamint megfelel az EN 61010-2-101:2002 szabványnak. A
    készülék gyártása ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerben történik.
    − A nagy szilárdságú műanyag rotor és a kiváló kiegyensúlyozó technológia biztosítja
    a halk és stabil működést.
    − Duplafalú ház garantálja a biztonságos, megbízható futást.
    − A szénkefe nélküli kialakítású meghajtómotor könnyen megerőltetés nélkül
    képes elérni a beállított fordulatszámot.
    − Precíz vezérlés: mikroprocesszor vezérli a beállított paramétereket, nagy pontosságú
    sebesség tartás (±20rpm), időzíthető futás 30 mp-től 99 percig.
    − Motor túlmelegedés elleni védelem, biztonsági fedélnyitó mechanika.
    − Felhasználó barát kezelő felület és nagy méretű LCD kijelző.

  • DLab DM1424 hematokrit centrifuga
    DLab DM1424 hematokrit centrifuga

    A hematokrit meghatározás standard kapillárisokkal a tartozék 24 férőhelyes rotorral történik, melyben minden kapillárisnak saját kamrája van. A kapillárisokat a külső oldalon lágyan támasztják az egyedi tokok. Üvegtöréskor ez a szilánkokat és a cső tartalmát fogja fel. Könnyen tisztítható és cserélhető. A digitális kijelzőn az aktuális futási paraméterek jelennek meg.

    Standard tartozék egy kapilláris rotor 24 férőhellyel, melynek a fordulatszáma 12000 ford/perc.
    Még elérhető egy 24x2/1,5ml rotor, melynek fordulatszáma 14000 ford./perc. Szűkítőkkel 0,2 ml és 0,5 ml-es csövekkel is használható.

    Műszaki adatok:
    Max. kapacitás 24 kapilláris
    Max. fordulatszám 200-14 000 fordulat/perc (állítható 10 ford./perc lépésben)
    Max. RCF 18.260 (24x2/1,5ml-es rotorral!)
    Működési idő 30 sec - 99 perc vagy folyamatos
    Méret: 364 x 280 x 266 mm
    Tömeg: kb. 10 kg

  • Dlab DM0412P klinikai centrifuga
    Dlab DM0412P klinikai centrifuga

    Ennél a típusnál a fordulatszám 10 fordulatonként állítható; a fordulatszám tartásának pontossága pedig ±10 fordulat. Három előre beírt
    programmal és 9 hat lépcsőben szabadon programozható memória férőhellyel
    rendelkezik. A készülék az A12-10P típusú 8x15 illetve 12x10/7/5ml férőhellyel kerül szállításra. A három program paraméterei a következők:
    - fordulatszám: 3480; centrifugálási idő: 5 perc
    - fordulatszám: 2690; centrifugálási idő: 7 perc
    - CGF négy lépcsős program az alábbiak szerint:
    2700prm/2 perc; 2400rpm/4perc; 2700rpm/4perc; 3000rpm/3perc
    Szállítási összeállítás: készülék komplett A12-10P rotorral. A szűkítők igény szerint külön rendelhetők.

  • Ohaus Frontier 5706 klinikai centrifuga
    Ohaus Frontier 5706 klinikai centrifuga

    A megbízható és kompakt multifunkciós centrifuga biokémiai standard szétválasztásokhoz. Kis multifunkciós asztali centrifuga nagyszámú centrifugálási feladatok elvégzésére képes. A készülék egy megbízható, több biztonsági funkcióval felszerelt, különböző méretű, térfogatú tesztcsövek befogadására alkalmas. Alapvetően a biokémiai területen fellépő folyadék szétválasztási feladatok elvégzésére készült.

    Főbb jellemzők:
    • Extrém egyszerű és intuitív kezelés: egy könnyen forgatható vezérlő gomb, nagyméretű LCD kijelző a beállított és a pillanatnyi érték megjelenítésére. A sebességnek, mint fordulat/perc vagy a g érték, gyorsulási erő kijelzése biztosítja a pontos eredményeket és a megnövelt funkcionalitást.
    • Kompatibilitás a különböző méretű tesztcsövekhez. A FC5706-os készülékben 1,5ml-től 50ml-ig valamennyi standard méretű tesztcső behelyezhető, ezáltal rendkívül nagyszámú centrifugálási feladat elvégezhető. A rendelkezésre álló szűkítők sokasága lehetővé teszi 6db 50ml-es cső vagy 12db 15ml-es cső alkalmazását és a helyek térfogatának szűkítését.
    • Biztonsági funkciók a sérülések megakadályozására. Az alapvető biztonságos működést egyrészt a mechanikaliag robosztus tető, beépített zár rendszerrel biztosítja, másrészt a rotor kiegyensúlyozottság érzékelő. Ez védi a centrifugát és a kezelőt egyaránt, a rotor kiegyensúlyozatlansága vagy a készülék hirtelen meglökése esetén.

  • Dlab DM0506 mini klinikai asztali centrifuga
    Dlab DM0506 mini klinikai asztali centrifuga

    Kompakt felépítésű, praktikus és könnyen kezelhető kis asztali centrifuga ideális alkalmazás kis mennyiségű térfogatok esetében rutin laborok, rendelő intézetek és magánpraxisok számára. A készülék szögrotorral rendelkezik, mely különféle vérvételi rendszerek csöveinek, valamint 6 db 15 ml-es centrifugacső befogadására alkalmas. A kivételes, 5000-es maximális fordulatszámot, gyors felpörgetési és fékezési idővel valamint alacsony zajszinttel a beépített szénkefe nélküli DC motor biztosítja. A paraméterek beállításkor és a készülék pörgésekor a nagy méretű LCD kijelzőn követhetők. A memóriában két program paramétereinek tárolása lehetséges.

    Fordulatszám: 300...5000 fordulat/perc, 10 ford./perc lépésben állítható
    Max RCF: 2350 x g
    Időzítés: 30 sec ... 99 perc vagy folyamatos
    Méret: 300 x 240 x 180 mm
    Súly: kb. 5,2 kg

  • Dlab DM0424 és DM0408 klinikai asztali centrifugák
    Dlab DM0424 és DM0408 klinikai asztali centrifugák

    A DLab cég alacsony sebességű centrifugái széles körben alkalmazhatóak az egészségügyben. Ideálisak szérum, plazma, vizelet, faecal minták szétválasztására a biokémiai és orvosi laborokban Essential készülékek minden klinikai laboratórium, vérellátó kórházi és egészségügyi kutatólaborban alkalmazhatóak.
    A DM0424-es készüléknél a kijelzőn rotor forgási sebessége beállítható RPM/fordulatszám, illetve RCF nehézségi gyorsulás értékben. A belső memória 3 program tárolására alkalmas a rutin vizsgálatok számára. Automatikus belső diagnosztika és önellenörző funkciókkal és gondozásmentes szénkefe nélküli meghajtó motorral rendelkezik. A centrifuga max kapacitás 4x50 ml. A felsorolt szög és kilendülőrotorok bármelyikével rendelhető, ezek többféle adapterrel, szűkítővel rendelkeznek a különböző vérvételi rendszerek és centrifugacsövek befogadásához.
    A DM 0408-as típus a fenti készülék egyszerűsített változata, LED kijelzőn kerül megjelenítésre a digitálisan beállítható fordulatszás és működési idő. Ehhez a készülékhez csak az AP-15P és az AP12-10P szögrotorok rendelhetőek.

  • Dlab DM0636 univerzális klinikai centrifuga
    Dlab DM0636 univerzális klinikai centrifuga

    DM0636 univerzális klinikai centrifuga


    • rendkívül széles rotor választék adapterekkel
    • beállítható fordulatszám: 300 - 6000 rpm
    • max kapacitás (mintatérfogat) 4 x 100ml
    • 9 gyorsítási és 10 fékezési fokozat biztosítja az opcionális szétválasztást
    • nagy számú kiegészítő szög- és kilendülőrotorok és tartók
    • automata rotor felismerés; az időzítés (Timer) beállítható 30 mp...99 percig, lehetséges rövid idejű futás (nyomógombbal) és folyamatos üzemmód
    • a memóriában 9 program tárolható ezzel jelentősen megkönnyítve a kezelést
    • a centrifuga gondozásmentes szénkefe nélküli meghatjó motorral rendelkezik

  • Ohaus Frontier 5513 nagy sebességű asztali centrifuga
    Ohaus Frontier 5513 nagy sebességű asztali centrifuga

    Széles szög rotor választék, standard felépítés: mikroprocesszoros vezérlés, nagy-méretű háttér megvilágításos 2 soros LCD kijelzővel a fordulatszám és futásidő számára, 99 program tárolással, beállítható gyorsítási és fékezési fokozatokkal. Átlátható kezelőfelület biztosítja a felhasználóbarát kezelést és a gördülékeny működést. A beépített "touch-wheel" érintő kerék könnyed kezelése még akár gumikesztyűben is lehetséges. A kijelzőn egyszerre jelennek meg a beállított és az aktuális paraméter értékek. Egy gombnyomással váltható át az RPM/RCF érték. A biztonságos és halk, ≤60dB(A) működésről indukciós motor gondoskodik. Motor túlmelegedés elleni védelem, biztonsági fedélnyitó mechanika. Automatikus leállítás rotor kiegyensúlyozatlanság esetén, figyelmeztető jelzés.A két 24x1,5/2 ml-es rotor mellett a készülékhez külön rendelhető speciális ún. "SC-Spin-Säule" és hematokrit rotor is.

  • Ohaus FRONTIER 5000-es sorozat asztali centrifugák
    Ohaus FRONTIER 5000-es sorozat asztali centrifugák

    A Frontier 5000 Multi-Pro centrifuga sorazat darabjai univerzálisan alkalmazhatóak szinte bármely szétválasztási feladatra a tudományos munkában, az ipar területén vagy a klinikai laboratóriumokban. A készülékek széles rotor és tartozék választék kombinációjával speciális, egyéni igényeknek is megfelelnek.Az Ohaus cég 5 különböző modellje a mikrolitertől egészen a 6x250 ml térfogatig, automatikus rotor felismeréssel és számos egyéb biztonsági funkcióval a laboratóriumok nélkülözhetetlen darabjai a mindennapi munkában.
    Standard jellemzők:

    Teljesítmény orientált kialakítás, maximális rugalmasággal a széleskörű alkalmazásokhoz. Ezek a sokoldalú készülékek nagy sebességű centrifugálást biztosítanak, a nagyszámú rotor és tartozékaik pedig lehetővé teszik a kívánt munka feladathoz történő illesztést.

    Intuitív felszereltség a felhasználóbarát kezeléshez. A centrifugák intuitív felszereltsége lehetővé teszik a paraméter beállítások egyszerű elérését és a gyors pörgetés alkalmazását. A felszereltség magába foglalja az automatikus rotor felismerést és egy háttér megvilágításos LCD kijelzőt.

    Megbízhatóság és tartósság a modern technika által. A centrifugák teljesítményét a német technikai színvonal és a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása teszi abszolút megbízhatóvá. A kémiailag ellenálló rozsdamentes belső köpeny kia-lakítás szintén hosszú élettartamot biztosít a laboratóriumi munka során.

    Magasabb biztonság a beépített védőfunkcióknak köszönhetően. A Frontier5000-es sorozat készülékeinek védőfunkciói, többek között az automatikus túlpörgés védelem, a kiegyensúlyozatlanság felismerő és a öndiagnosztizáló rendszer, a megbízható alkalmazást szolgálják és a kezelő biztonságát hivatottak növelni.