Fűthető mágneses keverők

Alkategóriák

  • MSH-A/MSH-D fűthető mágn. keverők
    MSH-A/MSH-D fűthető mágn. keverők

    MSH-A fűthető mágneses keverő
    Új fejlesztésű fűthető mágneses keverő gyors felfűtéssel, egyenletes hő eloszlással és kiváló keverési fordulatszám szabályozással. A teljes fűtő felületen mindössze 3%-os a hőmérséklet eltérés a beállított hőmérsékleti értékhez képest. A robosztus alumínium öntvény ház és a kiemelkedően magas vegyi ellenálló képességgel rendelkező kerámia bevonatos fűtőlap biztosítja az üzembiztos működést.

    MSH-D fűthető mágneses keverő digitális kijelzéssel
    Az analóg változat tovább fejlesztése ez a készülék, amely Fuzzy szabályzórendszerrel és un. Jog-Shuttle beállító forgató gombbal rendelkezik a fordulatszám, a hőmérséklet, a kikapcsolás időzítés és a tiltó üzemmódok digitális beállításához és kijelzéséhez. A Pt 100-as hőmérséklet érzékelő alkalmazásával a beállított hőmérséklet a folyadékban történő pontos szabályzása érhető el. A kívánt hőmérsékleti érték 0,5°C-os lépésekben állítható be maximum 380°C-ig. A kikapcsolás időzítéssel lehetséges a működési üzemmódot (a keverést és a fűtést) időben korlátozni. A tiltó üzemmód beállításával megakadályozható a beállított fűtési és keverési paraméterek átállítása.
    Szállítási összeállítás: a készülék tartórúddal, tartófogóval és Pt 100-as hőmérséklet érzékelővel komplett.

  • DLab MS-H
    DLab MS-H

    Rendkívül előnyös árú készülék, robosztus, strapabíró kivitel, LED digitális kijelzéssel. Maximális fűtési hőmérséklet 250°C, IP 42-es védettségi fokozat.

    • Keverhető mennyiség: max 3 liter
    • Fordulatszám: 100-1500 fordulat/perc
    • Hőm. tartomány: környezeti hőmérséklettől ... 250°C
    • Hőm. pontosság: ±1° (<100°C) és ±1% (>100°C)
    • Fűtőlap mérete: Ø135mm
    • Fűtőlap felülete: kerámia bevonat
    • Fűtőteljesítmény: 500W
    • Méret (Szé x Mé x Ma): 150 x 260 x 80 mm
    • Súly: 1,4 kg
  • DLab MS7-H550 sorozat
    DLab MS7-H550 sorozat

    MS7-H550 fűthető mágneses keverő
    Masszív kialakítású, üvegkerámia felülettel rendelkező, rendkívül nagy "munkabírású" fűthető mágneses keverők. Az üvegkerámia felület kiváló kémiai ellenálló képességgel rendelkezik.
    Biztonsági védő áramkör 580°C-os beállítással. Hot kijelzés - meleg felszín figyelmeztetés az égések megelőzésére (50°C felett).
    Pontos hőmérséklet beállítás és kijelzés a digitális kijelzőn keresztül. Az előre helyezett kezelő gombok védettek az esetlegesen kifolyó folyadék ellen.
    Az MS7-550-Pro típus LCD kijelzéssel és a külső vezérléshez beépített RS 232-es adatkimenettel rendelkezik.

    Az MS7-550-S típuson LED hőmérséklet kijelzés és skálás fordulatszám megjelenítés található. Mindkét típusnál lehetőség van külső Pt 1000-es kontakt hőmérő csatlakoztatására, amellyel a precíz hőmérséklet-szabályozást a folyadékra lehetséges végrehajtani.

  • Pt1000-es hőm. érzékelő Dlab
    Pt1000-es hőm. érzékelő Dlab
  • Faithful fűthető mágneses keverő
    Faithful fűthető mágneses keverő

    A készüléken egyszerre lehetséges a gyors felfűtés és az erőteljes keverés, mindez precíz hőmérséklet szabályozás mellett. A keverés és a melegítés külön állítható be.
    A keverési sebesség fordulatszáma 200 - 2000 között fokozatmentesen állítható és alacsony fordulatszámon is pontos. Csatlakoztatható Pt 100 hőmérséklet érzékelő, mely lehetővé teszi a folyadék aktuális hőmérsékletére történő szabályozást. A fűtőlap speciális kerámia bevonattal rendelkezik. Standard kialakítás: analóg beállítás, külön gombokkal. Digitális változat: nagyméretű LCD kijelző, pontosan beállítható fűtési hőmérséklet és keverési sebesség, a folyadék hőmérséklet érzékelő normál tartozék.
    SH-II-4C típus beépített időzítővel (0-999min) rendelkezik

  • Fűthető mágneses keverő MI sorozat
    Fűthető mágneses keverő MI sorozat

    Nagy méretú LED kijelzés a hőmérséklet és a fordulatszám kijelzésére (13mm magas). Robosztus alumínium öntvény ház és kerámia bevonatú fűtőlap. A konstrukció teljes mértékben megakadályozza az esetleges túl forralásból adodó folyadék kifolyást a készülék belsejébe. Nagyméretű beállító gombok, A beépített PID szabályzó Pt1000-es hőmérséklet érzékelővel kombinálva kiváló hőmérséklet pontosságot eredményez a kevert folyadékra. A szénkefe nélküli egyenáramú motor hosszú idejű biztonságos működést garantál. Az elektronika által vezérelt lassú, fokozatos fordulatszám emelés megakadályozza a keverő baba kiugrását még magasabb beállított fordulatszám esetén is. A három modell közül az MI2010-es típus klasszikus analóg szabályzással rendelkezik, míg a két digitális kijelzéssel rendelkező model közül, az MI2003-as 280ºC-ig lehetséges felfűteni.

  • MS-H340-S4, 4 férőhelyes fűthető mágneses keverő
    MS-H340-S4, 4 férőhelyes fűthető mágneses keverő

    MS-H340-S4, 4 férőhelyes fűthető mágneses keverő, külön-külön szabályzó egységgel

    Széleskörú alkalmazhatóság fizikai, kémiai, analitikai és biológiai laboratóriumokban. Nagy felbontású LCD kijelző biztosítja a hőmérséklet és a sebebesség értékének pontos leolvasását. Szénkefe nélküli DC motorral rendelkezik. Folyadékra történő hőmérséklet szabályzás is lehetséges Pt1000 hőmérsékletérzékelővel, amely külön rendelhető tartozéka készüléknek, igy a szabályzásban ± 0,2°C-os pontosság érhető el.
    A férőhelyek külön-külön vezérlő egységgel rendelkeznek, mind a fűtés, mind a keverési sebesség egyedileg beállítható.

  • Fűthető mágneses keverő TP-350E+ digitális kijelzéssel
    Fűthető mágneses keverő TP-350E+ digitális kijelzéssel

    Fűtéssel rendelkező mágneses keverők digitális fordulatszám, fűtési hőmérséklet és időzíthető működési idő kijelzéssel.
    Korszerű felépítés, stabi lés tartós fémházas kivitel. Azergonómikus kialakítású, 30º-ban döntött előlapi kezelő felületen a kívánt fordulatszámot és a felfűtési hőmérsékletet külön-külön forgató gombbal lehetséges beállítani. Az időzítés funkció egyértelmű
    jelzésű tasztatúrákkal rendelkezik, ezzel is növelve az egyszerű és átlátható kezelés hatékonyságát. A készülék bekapcsolt üzemmódjai külön ledekkel kerülnek kijelzésre.
    A fűtő-keverő felület kiváló kémiai ellenállással rendelkező kerámia borítású.