Láb- és Kézi pumpák

Alkategóriák

  • Bürkle Pump-it kannapumpák
    Bürkle Pump-it kannapumpák

    Pump-it Bürkle® kannapumpa
    műanyag ballonok és 60 liter alatti kis hordók gyors és tiszta leürítéséhez került kialakításra. Egy kézi működtetésű dugattyú segítségével túlnyomás alakul ki a tartályban, amely aztán kinyomja a folyadékot onnan.
    20°C-on legfeljebb 1500 cps viszkozitású folyadékokhoz használható. A pumpa menete 64 mm Ø (BSI) tartályokra illeszkedik. Menetes közdarabok rendelhetők a leggyakrabban használt tartályokhoz. Alkalmazásával csepegés nélküli, pontos adagolás érhető el.
    Viton® tömítésekkel savakhoz, bázisokhoz és petrokémiai anyagokhoz használható.

    Szállítási telj.: 6 l/min
    Bemerülés: 100 cm

  • Bürkle antisztatikai szet
    Bürkle antisztatikai szet

    Szerves oldószerek és aroma anyagok leürítéséhez. Illeszkedik minden általános laboratóriumi 10 és 25 literes rozsdamentes acélhordóhoz R2"-os finom menetes csatlakozóval. A pumpa gáztömör és teljesen lezárható két golyóscsappal. A folyadékkal érintkező részek rozsdamentes acélból, a tömítések vitonból (FPM) készülnek. Figyelem! Gyúlékony folyadékok leürítésénél a hordót és a pumpát le kell földelni! Használjunk antisztatikai készletet.

  • OTAL lábpumpa
    OTAL lábpumpa

    OTAL lábpumpák
    Egyszerű kezelés, mindkét kéz szabad a letöltésnél. Nagyon jó szállító teljesítmény a nagy térfogatú láb-légzsáknak köszönhetően. Univerzális dugó a 30-70 mm közötti tartály nyílásokhoz.
    OTAL lábpumpák PP szállítócsővel
    Ellenállnak gyenge savaknak, lúgoknak, oldószereknek és tisztítószereknek, nem állnak ellen kémiai fehérítő vegyszereknek.
    Lábpumpák PVDF szállítócsővel
    Különösen savakhoz és lúgokhoz, de nem alkalmasak erősen oxidáló savak és lúgok esetében.
    Lábpumpák rozsdamentes acél szállítócsővel
    AIII osztályba sorolt nehezen gyulladó folyadékokhoz (savakhoz nem használható).

  • OTAL Kézipumpa PP
    OTAL Kézipumpa PP

    OTAL kézi pumpák
    Különösen kompakt kialakítású, helytakarékos pumpa, jó szállítási teljesítmény. Univerzális dugó a 30-70 mm közötti tartálynyílásokhoz.
    OTAL kézi pumpák PP szállítócsővel
    Ellenállnak gyenge savaknak, lúgoknak, oldó- és tisztítószereknek, nem állnak ellen kémiai fehérítő vegyszereknek.
    Kézi pumpák PVDF szállítócsővel
    Különösen ajánlott savakhoz és lúgokhoz, de nem alkalmasak erősen oxidáló savak és lúgok esetében.
    Kézi pumpák rozsdamentes acél szállítócsővel
    AIII osztályba sorolt nehezen gyulladó folyadékokhoz (savakhoz nem használható).

  • Bürkle mini vegyszerpumpa
    Bürkle mini vegyszerpumpa

    Mini vegyszerpumpa
    A mini vegyszerpumpa egy kiváló minőségű kézi pumpa kis tartályokhoz, laborüvegekhez és kannákhoz, 5 literes térfogatig. Megbízható vegyszer és gyúlékony folyadékok töltéséhez, adagolásához. A biztonságos használat érdekében, a pumpa egy nyomás kiegyenlítő szeleppel van ellátva amely megvéd a túlnyomástól.
    A belső rész PTFE és rozsdamentes acél anyagokból készül ami kiváló kémiai ellenállóképességet eredményez. Az önzáró kifolyócsap automata stop funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a folyadék precíz adagolását cseppmentesen. Adapterek igény szerint rendelhetők: GL45-S40, GL45-GL38, GL45-GL32. Normál tartozékok: GL 45-ös csatlakozó menet,PTFE cső 0.4 m (6x8 mm), 2 m-es földelő kábel